جا ماندن صنعت خودروی ایران در ماراتن جهانی

 

جا ماندن صنعت خودروی ایران در ماراتن جهانی

 
خودروسازان بزرگ دنیا تصمیم دارند تا سال 2030 بخشی از تولید خود را به خودروهای برقی اختصاص دهند .
 
به عنوان مثال، شرکت تویوتای ژاپن قصد دارد طی ۴ سال آینده ۱۵ مدل خودروی تمام الکتریکی به جهان عرضه کند.
 
 به گزارش رویترز، شرکت خودروسازی تویوتای ژاپن اعلام کرد تا سال ۲۰۲۵، تعداد ۱۵ مدل خودروی تمام الکتریکی به بازار عرضه خواهد کرد. این برنامه بخشی از طرح تویوتا برای گسترش خطوط تولید خودروهای تمام برقی خود تا پیش از سال ۲۰۵۰ و حذف خودروهای با موتورهای احتراق درونی است.
 
در این میان دیگر بزرگان صنعت خودرو جهان نیز برنامه های خود درباره تولید خودروهای برقی را منتشر کرده اند.
 
اما این سوال مطرح است که صنعت خودروی ایران که گرفتار تصمیمات سیاسی و زیان انباشت و... است، برنامه ای برای این موضوع در اختیار دارد؟
 
سعید مدنی مدیرعامل اسبق گروه خودروسازی سایپا با اشاره به این موضوع، اظهار کرد: به صورت پراکنده اقداماتی انجام شده ، یعنی یک یا دو نمونه خودروی برقی ساخته شده است اما فعالیت معنی داری تا به امروز صورت نگرفته است.
 
وی بیان کرد: بدون شک خودروسازان خارجی که قرار است تا سال 2030 بخشی از تولید خود را به خودروهای برقی اختصاص دهند، از 15 سال پیش اقدامات اجرایی را آغاز کرده و خود را برای بازار 2030 آماده کرده اند.
 
مدنی تصریح کرد: اما صنعت خودروی ایران در این زمینه اقدامی انجام نداده و اگر روزی چنین تصمیمی در دستور کار قرار بگیرد در بخش هایی به ویژه باتری خودروهای برقی، وابسته به خارج خواهیم بود. البته زیرساخت ها برای تولید موتور های برقی در کشور وجود دارد اما به طور کلی اقدامی انجام نشده و خودروسازان نیز برنامه مدونی در این باره ندارند.
 
به گفته مدیرعامل اسبق گروه خودروسازی سایپا، در سند چشم انداز 1404 صنعت خودرو که متاسفانه چندین بار مورد بازنگری قرار گرفته، باید توجه ویژه ای به خودروهای برقی صورت بگیرد. حداقل باید اقدامات از امروز به صورت آزمایشی شروع تا 20 سال  دیگر 15 درصد بازار به خودروهای برقی اختصاص پیدا کند.
 
اما حضور بخش خصوصی می تواند در تامین سرمایه مورد نیاز این طرح موثر باشد. مدنی درباره اینکه بخش خصوصی تا چه اندازه می تواند در تولید خودروهای برقی نقش آفرین باشد، گفت: بخش خصوصی می تواند به این موضوع وارد شود اما این بخش در برخی زمینه ها که نیازمند هزینه های بسیار باشد، محتاط حرکت می کند. به عنوان مثال تا چند سال پیش یکی از معضلات خودروهای برقی تامین باتری آن بود زیرا خودروساز باتری ساز نیست. در نتیجه اگر زیرساخت های لازم برای این موضوع فراهم شود می توان برای افزایش تولید برنامه ریزی کرد.
 
وی تاکید کرد: البته بخش خصوصی هوشیار تر بوده و می تواند کار را با سرعت پیش ببرد اما باید دولت زمینه های لازم را فراهم کند.
 

منبع

khodrocar

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , صنعت خودروی ایران






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

0 نظر

صفحه 1 از 0

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
مقالات
اطلاعات خودرو
آخرین نظرات اخبار و مقالات
M j s : من ۲۰ اسفند تکمیل کردم ۳۱ مرداد فاکتور شده مدارک هم اومده هنوز تحویل نگرفتم
جعفر : تارا دستی سفید ۱۳ شهریورفاکتور شده
S3 خاکستری تهران : هنوز خیلی مونده تا کاراتون انجام بشه بنظر من حالا حالاها اصلا به ماشین فکر نکنید. من که اسفند نوشتم هنوز خبری از ماشینم نیست
علی حاج محمد حسینی : چقدر یه شرکت خودرو سازی بی مسئولیت و دروغگو میتونه باشه من تیر ماه سال گذشته ثبت نام ساینا دوگانه کردم ‌که الان هفتادو دو روزه که مابقی پول را هموواریز کردیم ولی نه جوابی به ميدند و نه ماشین را آخه این چه مدیریتی که این شرکت داره چرا اینقده مردم آزاری میکنید من با همون ماشین داغون قبلی داشتم اسنپ کار می‌کردم گفتم ماشین را بفروشم که با ماشین بهتر،درآمد بهتری برای زن و بچه ام داشته باشم که الان چهارده ماهه که دارم کارگری میکنم ولی این از خدا بی خبرا ماشین منو ندادن خدا از سرتون نگذره.
X5 : موضوع به این سادگی هم نمیدونی
نازنین : سلام من 19اسفند 199میلیون ریختم الان برای بقیه پول باید چقدر پرداخت کنم فاکتور زده بود مهر ماه
سالار : پس خوشبحال کسانی که سایناثبت نام کرده بودن..چون الان میرن پول واریز میکنن
دادا : تو که به قول خودت اتومات نوشتی.. اینجا چیکار میکنی؟ معلومه حرفات دروغه همه
t8 : ارسال پلاک یعنی چی مگه با ماشین نمیاد
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
ایکس 22 : سلام وقت بخیر موعود تحویل شما کی بود در ضمن مبارکتون باشه
پارس tu5 : سلام هانیه خانم من الان پژو tu5 مدل 403 دارم من زمستان 402 بودم تبدیل زدم به سورن و پیامک تبدیل مجدد اومد رفت تفاوت پرداخت کردم دیدم پژو tu5 والان سه ماه زیر پامه
s7 : من طرح پیش فروش بودم.31 تیر زمان تحویل بوده تازه 29 شهریور فاکتور شده
رسول ef7p دستی پیش ت31 مرداد : جواب به آقا مصطفی و دوستان عزیز که در مورد نحوه ی محاسبه مبلغ سود تأخیر سوال داشتند سود تأخیر برای پیش فروش ها 1%کل مبلغ واریزی است 561/480/000×1%=5/614/800میلیون ماهانه این مبلغ تقسیم بر 30 روز کنید که میشه روزی تقریبا 187 هزار تومان، برای بدست آوردن مبلغ تأخیر 187 هزار تومان ضربدر تعداد روز تأخیر( از تاریخ تحویل تا روزی که فاکتور شده) مثل خودم که 187 هزار تومان ×29 روز = که شده مبلغ 5/537/000 همین روش برای دوستان فروش فو ری ها البته با سود 3% کل مبلغ واریزی محاسبه می‌شود.
ایکس33 فر‌وغ : با سلام احترام دوستان قدیمی. بنده تحویلم 16 مرداد بوده همه فکنم حفظید دیگه😂😂 میخاستم بپرسم کسی 16 مرداد مجوز خورده؟؟؟؟؟ اگر خورده بگه ؟؟؟ سپاس
ایکس 22 پرو نمایندگی بندر عباس : سلام امروز 200کیلومتر رانندگی کردم ماشین راحتی هست دنده راحت
شیراز 22 زارع : درود ،،خرید نقدی 15 اسفند تحویل سیستمی 6مرداد فعلا خبری از ماشین نیست ،خدا لعنت کنه سران مملکت رو ،،،،اقایون فرمول تاخیر چجوری حساب میکنن این خدا زدها،،،
x22 : آقای سعید تیگو 8 از روز قرارداد روزهای کاری رو میشمارن توی اروپا هم روزهای کاری در هفته 5 روزه یعنی از دوشنبه تا جمعه و شنبه و یکشنبه روزهای کاری نیستن اینجا هم همینطور پنجشنبه و جمعه روزهای کاری نیستن. این تو قرارداد اومده روزهای کاری و باید میپرسیدی. من نپرسیده میدونستم پنجشنبه جمعه روزهای کاری نیستن. ادعایی ندارم ولی وقتی قرارداد میذارن جلوتون دیگه چه لاستیک اتیش بزنین چه نزنین فایده نداره
مجید از تهران : عزیزمی 🎀
محسن : بله درسته منظورم دعوتنامه تکمیل وجه هست