فضاپیما 4,990 کیلوگرمی X-37B بدون سرنشین پس از انجام طولانی ترین ماموریت تاریخ به زمین بازگشت. پس از همکاری ناسا و بوئینگ، مهارت این دو کمپانی در تولید فضاپیما (ساخت فضاپیما به اندازه یک پنجم شاتل فضایی) افزایش چشمگیری یافت، تا جایی که این تکنولوژی به نیروی هوایی نیز رسیده و به منظور ماموریت های فوق سری از آن استفاده میشود.
در گذشته طولانی ترین پرواز X-37B چیزی حدود 15 ماه طول کشیده بود، اما این بار این وسیله به مدت دو سال در مدار زمین به انجام ماموریت پرداخت. هنوز محتوای ماموریتی این فضاپیما مشخص نیست، اما برخی از کارشناسان بر این باور هستند که X-37B به منظور انجام عملیات های جاسوسی تولید شده و قابلیت بلند شدن از باراندازهای بسیار کوچک نیز داشته است، در حالی که دیگران تصور میکنند، علت طراحی آن ردیابی و از کار انداختن ماهواره های دشمن بود.
ناگفته نماند، نیروی هوایی تمامی موارد مذکور را تکذیب کرده و میگوید: "این موضوع تنها آزمایش تکنولوژی هوا-فضا همانند سیستم های هدایتی هواپیما، روباتیک و پروازهای بدون سرنشین در مدار زمین است". فضاپیمای X-37B در قسمت پرواز بدون سرنشین خود را کاملا اثبات کرد، چرا که بدون حضور هیچ خلبانی از ارتفاع 350 کیلومتری با سلامت کامل به زمین نشست.