اخیراً شرکت خودروسازی فولکس واگن، مدل مفهومی CrossBlue کوپه را با ظاهری آراسته، رنگی چشم نواز، و طراحی بی بدیل، رسماً در شانگهای رونمایی کرده است. این رونمایی، حامل پیام کاملاً شفافی بوده است: "جلب توجه عموم مردم!" که فولکس در تحقق این امر کاملاً موفق عمل کرد.
فولکس CrossBlue در مقایسه با Touareg، اندکی کوتاه تر (1.68 متر)، طویل تر (4.89 متر)، و پهن تر (2.01 متر) شده است. گفتنی است، حداکثر سرعت و شتاب 0 تا 100 این خودرو که از سیستم موتوری دوگانه یا هیبریدی (الکتریکی - بنزینی) بهره می برد، به ترتیب 235 کیلومتر بر ساعت و 5.9 ثانیه است. به گفته متخصصین این شرکت، قدرت موتور این کوپه جدید در حدود 409 اسب بخار است که توسط سیستم گیربکس 6 سرعته مجهز به سیستم کلاچ دوگانه به هر چهار چرخ منتقل می شود.
بخش اصلی قدرت موتور توسط یک موتور V6 توربو شارژر 3,000 سی سی و مابقی توسط موتور الکتریکی تعبیه شده در اکسل های عقب و جلو تأمین می شود. موتورهای الکتریکی، برق خود را از یک پکیج باتری 9 کیلووات ساعتی دریافت می کنند که برای طی یک مسافت 33 کیلومتری کفایت می کند. حالت موتور الکتریکی را می توان تا حداکثر سرعت 120 کیلومتر بر ساعت تنظیم کرد؛ بنابراین، به راحتی با این خودرو می توان در بزرگراه ها با تنظیم سرعت بر روی 120 کیلومتر بر ساعت توسط کروز کنترل، بدون استفاده از موتور بنزینی رانندگی کرد.
بدیهی است، مزیت اصلی استفاده از سیستم هیبریدی در خودرو کاهش مصرف سوخت و در نتیجه افزایش راندمان خودرو است. بنا به ادعای شرکت فولکس، میزان مصرف سوخت این خودرو بدون استفاده از موتور الکتریکی، به ازای هر 100 کیلومتر رانندگی چیزی در حدود 6.9 لیتر است. این در حالی است که اگر موتور الکتریکی وارد مدار تولید قدرت شود، این میزان مصرف سوخت به عددی در حدود 3 لیتر خواهد رسید. بنابراین، این CrossBlue با داشتن یک باک بنزین 80 لیتری می تواند مسافتی در حدود 1,200 کیلومتر را بپیماید.
مدیران شرکت خودروسازی فولکس اذعان داشته اند که در این خودروی مفهومی از 5 صندلی کاملاً چرم (با برند Nappa) استفاده شده است؛ زیرا مردمی که چشم انتظار سوار شدن بر این خودرو هستند، واقعاً شایستگی و لیاقت چنین طراحی داخلی را دارند. گذشته از این ها، در این کوپه زیبا، یک صفحه کیلومتر دیجیتالی 12.3 اینچی و یک صفحه لمسی 10.1 اینچی جهت سرگرمی نیز قرار داده شده است. گفتنی است، مشابه آن چه در خودروی تسلا Model S دیده شد، در CrossBlue نیز دکمه های چراغ راهنما در قالب یک پنل لمسی طراحی شده اند. ناگفته نماند، همان طورکه در تصاویر ملاحظه می شود، در پشت هر کدام از صندلی های جلو یک iPad بر روی پشت سری ها جهت استفاده سرنشینان عقب جاسازی شده است. حال، نظر شما چیست؟ فکر می کنید چنین خودروهایی که بر اساس تکنولوژی روز دنیا روز به روز پا به میدان می گذارند، با اقبال عمومی روبرو خواهند شد؟ لطفاً دیدگاه های خود را با 1Car در میان بگذارید.