ویتارا در صدر و MVM110 در انتهای لیست کیفیت

ویتارا در صدر و MVM۱۱۰ در انتهای لیست کیفیت

 در بهمن امسال مجموع خودروهای تولید شده در داخل کشور، اعم از سبک و سنگین نسبت به ماه قبل با افزایش ۸.۳ درصدی و در مقایسه با زمان مشابه سال قبل با روند نزولی ۲۷.۹ درصدی مواجه شد. 
در ماه اخیر ۹۹ درصد از خودروهای تولید شده در داخل کشور مختص خودروهای سبک (سواری و وانت) و یک درصد نیز مربوط به خودروهای گروه سنگین (مسافری و باری) بوده است. 
در بخش سواری شاهد رشد ۷ درصدی تیراژ تولید نسبت به ماه قبل بودیم که افزایش تولید خودروهای تیبا، سایپا X۱۳۲ و سایپا X۱۳۱ پارس خودرو از جمله عوامل اصلی در ایجاد این روند صعودی هستند. 
از دیگر نکات مهم و حائز اهمیت در مورد تیراژ تولید خودروهای سواری ساخت داخل می توان به تولید مجدد خودرو گرند ویتارا اشاره کرد. 
با توجه به افزایش تولید خودروهای سواری در بهمن ماه، تعداد خودروهای ارزشیابی شده نیز نسبت به ماه قبل ۱۱.۹ درصد رشد یافت، به طوری که جمعاً ۱۹ مدل خودرو مورد بازرسی قرار گرفت که ۱۳ مدل در سطح کیفی خیلی خوب و ۶ مدل هم در سطح کیفی خوب قرار گرفته اند. 
در این ارزیابی، عیوب فنی و عملکردی شامل فنربندی، تعلیق فرمان، موتور و انتقال قدرت،  ترمز و تجهیزات الکتریکی است. 
عیوب تزئینات و مونتاژی نیز شامل تزئینات و صداهای غیرعادی است. 
عیوب بدنه شامل بدنه و نفوذ آب است و علاوه بر این،  عیوب رنگ نیز مد نظر بوده است. 
در جدول رده بندی کیفی خودروهای سواری، خودروی سوزوکی گرندویتارا محصول شرکت ایران خودرو خراسان در صدر و خودروی MVM۱۱۰ محصول شرکت مدیران خودرو در انتها قرار دارند. 
خودروهای سایپا ۱۳۱ X و ۱۳۲ X دارای بیشترین عیوب فنی و عملکردی را دارا هستند. 
در بخش عیوب فنی و عملکردی خودروهای سواری، محصولات شرکت سایپا یعنی سایپا X۱۳۱ و سایپا X۱۳۲ بیشترین نمرات منفی را کسب کرده اند. 
از طرفی شاهد بهبود کیفی ۲۲.۳ درصدی میانگین نمره منفی این بخش نسبت به ماه قبل هستیم که بیشترین تأثیر در ایجاد این روند مربوط به خودروهای پژو ۴۰۵ و MVM۱۱۰ است. 
در بخش تزئینات و مونتاژی، خودروهای MVM۱۱۰ و سایپا X۱۳۱ پارس خودرو بیشترین نمرات منفی را کسب کرده اند. در ضمن شاهد کاهش ۲.۵ درصدی میانگین نمره منفی این بخش، نسبت به ماه قبل هستیم که بیشترین تغییر برای خودروهای MVM۵۳۰ و تندر۹۰ پارس خودرو است. 
در بخش بدنه، خودروهای MVM۱۱۰ و سایپا X۱۳۱ پارس خودرو بیشترین نمرات منفی را کسب کرده اند، همجنین نسبت به ماه قبل ارتقاء ۲.۸ درصدی را شاهد هستیم که بیشترین تأثیر در ایجاد این روند صعودی، مربوط به خودروهای پژو ۴۰۵ خراسان و سمند است. 
در بخش رنگ، میانگین نمره منفی نسبت به ماه قبل ۸.۹ درصد تنزل یافت که عمدتاً مربوط به افزایش نمره منفی خودروهای MVM۵۳۰ و تندر۹۰ پارس خودرو در این بخش است. 
همچنین خودروهای لیفان X۶۰ و لیفان ۶۲۰ بیشترین نمرات منفی را در بخش رنگ کسب کرده اند. 
تعداد ایرادات مهم و اساسی نیز در بهمن ماه ۱۴.۳ درصد افزایش یافت که عمدتاً مربوط به افزایش تعداد این ایرادات در خودروی سایپا X۱۳۱ است. 
در نهایت، میانگین نمره منفی خودروهای گروه سواری دارای بهبود کیفی ۵ درصدی بوده که عمدتاً مربوط به کاهش نمره منفی خودروهای شرکت ایران خودرو خراسان یعنی پژو ۴۰۵ خراسان و پژو پارس خراسان است. 
طبق اعلام شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران، در ارزیابی میانگین نمره منفی خودروهای گروه سواری در بهمن نسبت به ماه قبل از آن، پژو پارس خراسان بیشترین درصد بهبود و J۵ هم بیشترین درصد تنزل را داشته اند. 
در بخش وانت شاهد افزایش ۱۳.۷ درصدی تولید در مقایسه با ماه قبل هستیم که بیشترین تأثیر در ایجاد این روند مربوط به افزایش تولید وانت مزدا دو کابین و وانت نیسان CNG است. 
با توجه به افزایش تولید خودروهای وانت در بهمن ماه، ارزشیابی این خودروها نیز ۱۶.۲ درصد رشد یافت، به طوری که از ۸ مدل خودروی ارزشیابی شده، ۳ مدل در سطح کیفی خوب و ۵ مدل نیز در سطح کیفی قابل قبول قرار گرفتند. 
در جدول رده بندی کیفی، وانت وینگل محصول شرکت سازه های خودرو دیار در صدر و وانت پیکان محصول شرکت ایران خودرو تبریز در انتها قرار گرفته اند. 
در نمودار زیر روند تغییرات میانگین نمره منفی خودروهای گروه وانت را نسبت به ماه قبل مشاهده می کنیم، به طوری که وانت وینگل بیشترین درصد بهبود و وانت مزدا دو کابین بیشترین درصد تنزل را داشته اند. 
در بخش عیوب فنی و عملکردی، وانت پیکان بیشترین نمره منفی را کسب کرد. 
از طرفی شاهد بهبود ۵.۳ درصدی نمره منفی نسبت به ماه قبل هستیم که بیشترین تأثیر در ایجاد این روند رو به رشد مربوط به وانت وینگل است. 
در بخش تزئینات و مونتاژ، شاهد تنزل ۷.۸درصدی هستیم که عمدتاً مربوط به روند نزولی وانت مزدا تک کابین است. ضمناً وانت مزدا تک کابین بیشترین نمره منفی را نیز در این بخش کسب کرد. 
در بخش بدنه، وانت نیسان CNG بیشترین نمره منفی را کسب کرد، از طرفی هم در این بخش میانگین نمره منفی ۵.۵ درصد کاهش یافت که بیشترین تأثیر در ایجاد این روند رو به بهبود مربوط به وانت مزدا تک کابین است. 
در بخش رنگ، وانت پیکان بیشترین نمره منفی را به خود اختصاص داد، همچنین شاهد ارتقاء کیفی ۴.۹ درصدی نسبت به ماه قبل هستیم که بیشترین تأثیر مربوط به وانت وینگل است. 
در بخش ایرادات مهم و اساسی، روند نزولی ۹.۲ درصدی را شاهد هستیم که افزایش تعداد این ایرادات در وانت نیسان CNG و وانت دیزل زامیاد بیشترین تأثیر را داشته است. در نهایت، میانگین نمره منفی خودروهای گروه وانت، بهبود کیفی ۰.۹ درصدی را نسبت به ماه قبل تجربه کرده است که عمدتاً مربوط به کاهش نمره منفی وانت وینگل است. 

منبع

باشگاه خبرنگاران

برچسب : خودرو , پژو 206 , تندر 90 , مقایسه






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

1 نظر

نادر
4

این دیگه چه جورشه؟! درست جدول نمره ها را برای خودروها می گذاشتید تا از همه شون آگاه شویم.
19:53  1392/12/13
پاسخ دادن
1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
آخرین نظرات اخبار و مقالات
اطلس g : سلام دوستان، من ماشینم خواب بود و سه ماه استارت نخورده و الان استارت زدم که روشن نشد، باطری ساز میگه باطریش خراب شده. برج 5 تحویل گرفتم اطلس g. آیا گارانتی باطری شاملش میشه?? ماشین طبقه منفی 2 پارکینگ هست. و امکان انتقال ماشین به نمایندگی رو ندارم.داغی رو ببرم نمایندگی باطری نو میدهند? ممنون میشوم از دوستان اگه تجربه ای دارند بفرمایند و ما رو راهنمایی کنند .
وحید : داداش سایت سایپا هرکار میکنم نمیشه برم داخل ورود که میزنم رمز میزنم میزنه این کد ملی درسایت یافت نشد ی همچیـــن چــــیزی میزنه بازیابی رمز هم ک میزنم اونم همینو میگ چیکار کنم
akbar : درود هم میهن عزیز لطفاً برید شکایت ثبت کنید بنده خدا لینک گذاشته چند دقیقه وقت میگیره یعنی کلا ۱۷تااز خریداران ناراضی بودن از افزایش قیمت ؟؟؟هرجایی که میتونیم صدامون برسونیم که پیگیر بشن دوستان خبر بدن یا لینک و شماره تماس بزارن بیاید برا خودمون ارزش و احترام قائل بشیم یعنی تفاوت موتور و گیربکس فرمان برقی و سانروف ورینگ آلومینیومی و... ۲۰میلیون هس ولی چند تا آپشن ۲۰۰میلیون تومان
اکبر v4 : سلام دوستان من تارا وی۴ پیش فروش بودم تحویل ۳۱ شهریور خوشبختانه امروز فاکتور شده پرداخت وجه دومم ۲۶ مرداد بوده رنگ مشکی
وحید : سلام میخام برم تو کاربری خودم رمز عبور میزنم نمیشه فراموشی رمز هم میزنم نمیشه چیکار باید بکنم کسی اطلاع داره
علی : این حرفا چیه میزنی اخه.. بچه دو ساله چی میفهمه. مثلا بگید النگو زنم تا باور پذیر باشه 100جور کردید و یک ماه گریه کرده مثلا...
احسان : یه شماره ایی نیست ک زنگ بزنیم اینارو هالی کنیم ک آدم شن
احسان : چطوری باید شکایت کنیم کی جوابگوهه آخه این چ بلایی بود سر ما بدبخت اومد آخه من ک میدونم هیچکی جوابگو نیست آخرش همین ب گردنمون میندازن زورمون الکیه
احسان جهانبانی : 2سال صبر کردیم آخرش دنا پلاس معمولی مگه تولیدش متوقف نشد نامردا لااقل سانروف رینگ بزارید آخه چقد دزدین شما ما 15 تومن دیگه بدیم 6سرعته میشه پولش آخه چرا اینقد. دزدین شما
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
امید : 207 اتومات ارتقا تحویل 31 خرداد هنوز هیچ خبری نیست ، خراب بشن این ایرانخودرو سایپا
امیر : سلام سود تاخیر تافاکتور شدن حساب میشه یعنی روزی ک‌فاکتورشد دیگ محاسبه نمیکنن
ایکس22 : 1شهریور
رضا : سلام شما تحویل گرفتید ای اف هست یا ایکسیو. ماتیتور دارن اصلا؟؟
حمیدرضا : سلام آقا مهدی من پذیرش 3 مهر هستم اوایل امید داشتم زودتر تحویل بدن ولی با این روند میگم خدا کنه سر موقع تحویل بدن و تاخیر نداشته باشن راضی هستم
سورن 90روزه : سلام دوستان سود تاخیر بعد فاکتور از تاریخ پلاک شدن تا تاریخ تحویل حساب میشه یا از تاریخ حمل خودرو تا تحویل به نمایندگی محاسبه میشه؟
207 : متاسفم برایی شما ایشالااا ماشین تورو تنها ندن. تا دق کنیی
207 : جناب اصلا بلدنیستین حرف بزنید واقعا متاسفم براتون ماهم مث خردادیا 5 ماه. انتظار میکشیم همه رو 5 ماه. تحویل دادن. حالا نوبت ماه شد . شد یکساله واقعا متاسفم. واسه ادمایی مث شما ک دم از نا امیدیی فقط بلدین بزنید
نادر غالبی : سلام خواهشمند است فاکتور شده ها اعلام کنن ببینم روند فاکتور چطور پیش میره
دنا ابشنال24 : تو همین چند روز واستون پیام میاد