شلوغی و ازدحام مراکز تعویض پلاک به خصوص در دوران شیوع کرونا از جمله چالش هایی بوده است که حالا قرار است از طریق فعال سازی یک سیستم نوبت دهی آنلاین برای مراکز تعویض پلاک، اندکی تسهیل شود. در ادامه با ما همراه باشید تا نگاهی داشته باشیم بر جزئیات اجرای طرح نوبتدهی اینترنتی برای دریافت خدمات تعویض پلاک و شمارهگذاری:
عدم صدور گواهی احراز سکونت نوشماره ها در مراکز تعویض پلاک [به روز رسانی] - شهریور ۱۴۰۰
رئیس مرکز شماره گذاری و تعویضپلاک پلیس راهور ناجا گفت: «از ۱۳ شهریور ماه جاری، گواهی احراز سکونت برای خودروهای نوشماره در مراکز تعویض پلاک در کل کشور صادر نخواهد شد.»
سرهنگ علی محمدی، با اعلام این خبر اظهار داشت: «تمام مالکان خودروهای نو شماره باید هنگام تحویل خودرو، مدارکی مبنی بر سکونت اعم از سند ملک یا برگه اجاره نامه را به نمایندگیهای فروش خودروسازان تحویل دهند.»
وی گفت: «کارگزاران نمایندگیها از طریق سیستمی، مدارک احراز سکونت را به مراکز تعویض پلاک پلیس راهور برای شماره گذاری خودروهای نو شماره ارسال میکنند.»
رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: «این تصمیم در راستای تسهیل در امور شهروندان اندیشیده شده است چراکه با توجه به وضعیت قرمز کرونایی مراکز شماره گذاری با ۵۰ درصد ظرفیت فعال بوده و متقاضیان با معطلی چند روزه برای اخذ نوبت در کلان شهرها به خصوص تهران مواجه بودند.»
بدون پیاده شدن، پلاک خودرو خود را تعویض کنید [به روز رسانی] - شهریور ۱۴۰۰
چندی پیش رییس مرکز شمارهگذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا از انجام خدمات تعویض پلاک به صورت اینترنتی در دو مرکز خاوران در شرق تهران و میثم در غرب تهران سخن به میان آورد.
گفتنی است که در این مراکز ۸۵ تا ۹۰ درصد فرآیند مربوط به شمارهگذاری و تعویض پلاک خودروها به شکل اینترنتی انجام میشود و تنها اقدامات مربوط به بازدید اصالت خودرو از سوی کارشناسان و پلاککوبی یا فک پلاک به صورت حضوری است. این خدمات نیز در کمتر از ١۰ دقیقه ارائه شده و ارائه آنها نیازمند پیاده شدن فرد از خودرو نیست.
با توجه به گفتههای سرهنگ علی محمدی این طرح به زودی در کلانشهرهایی مثل اصفهان و خراسان نیز عملیاتی خواهد شد.
رییس مرکز شمارهگذاری و تعویض پلاک: احتمال فروش نوبت به هیچ وجه وجود ندارد [به روز رسانی] - شهریور ۱۴۰۰
چندی پیش خبری در فضای مجازی منتشر شد که مطابق با آن یک سری افراد سودجو نوبت خود در سامانه نوبتدهی تعویض پلاک را واگذار کرده و در ازای آن مبالغی بین ۵۰ تا ۱۰۰ هزار تومان دریافت میکنند.
رئیس مرکز شمارهگذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا با اشاره به بازار سیاه ایجاد شده برای نوبتدهی در سامانه تعویض پلاک، گفت:
در سامانه نوبتدهی تعویض پلاک احتمال فروش نوبت به هیچوجه وجود ندارد. برخی از افراد با مراجعه به مراکز خدمات الکترونیک با پرداخت مبالغ اندکی اقدام به دریافت نوبت از طریق این مراکز میکنند که در این زمینه هم مشکل خاصی وجود ندارد و قیمتها براساس عرف خدماتی است که در این مراکز ارائه میشود.
با توجه به گفتههای وی در یک سوم از استانهای کشور امکان دریافت نوبت به صورت روزانه وجود داشته و در مابقی استانها از جمله استان تهران نیز مشکل نوبتدهی به دلیل ازدیاد مراجعهکننده است. مراکز تعویض پلاک با افزایش ساعت کاری خود سعی در حل این مشکل دارند.
پلیس خبر داد: گام تازه برای اینترنتی شدن تعویض پلاک خودرو [به روز رسانی] - شهریور ۱۴۰۰
پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا که در سالهای اخیر هوشمندسازی ارائه خدمات و برنامهریزی برای کاهش مراجعات حضوری را جزو اولویتهای اصلی خود قرار داده، در ماههای اخیر اجرای طرح تعویض پلاک و شمارهگذاری اینترنتی را در دو مرکز آغاز کرده است؛ موضوعی که رییس مرکز شماره گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور ناجا به تشریح جزئیات آن پرداخت.
سرهنگ علی محمدی با بیان اینکه هوشمندسازی خدمات پلیسی یکی از اولویت های اصلی رییس پلیس راهور ناجا است، گفت: «در همین راستا نیز طرح نوبتدهی اینترنتی برای دریافت خدمات شمارهگذاری و تعویض پلاک در تمامی مراکز شمارهگذاری و تعویض پلاک به اجرا درآمده و مدتی است که طرح شماره گذاری و تعویض پلاک اینترنتی در دو مرکز اجرا شده و به زودی گسترش پیدا میکند.»
وی با بیان اینکه در حال حاضر خدمات مربوط به شمارهگذاری اینترنتی در مرکز شمارهگذاری و تعویضپلاک خاوران در شرق تهران و مرکز میثم در غرب تهران ارائه میشود، گفت: «با اجرای این طرح بین ۸۵ تا ۹۰ درصد فرآیند مربوط به شمارهگذاری و تعویض پلاک خودروها به شکل اینترنتی انجام می شود و تنها اقدامات مربوط به بازدید اصالت خودرو از سوی کارشناسان و پلاککوبی یا فک پلاک به صورت حضوری است که البته در این بخش نیز حتی نیازی به پیاده شدن از خودرو وجود ندارد.»