همکاری هیوندای با استارتاپ کانو برای توسعه پلتفرم اختصاصی خودروهای برقی

 

همکاری هیوندای با استارتاپ کانو برای توسعه پلتفرم اختصاصی خودروهای برقی

 
هیوندای برای کاهش هزینه‌های تولید خودرو برقی و توسعه‌ی پلتفرم اختصاصی اسکیت‌بردی، با استارتاپ کالیفرنیایی کانو همکاری می‌کند. 
 
شرکت‌های خودروسازی به‌منظور افزایش سرعت توسعه‌ی فناوری خودروهای برقی، روش‌های مختلفی انتخاب می‌کنند. هیوندای یکی از خودروسازهای بزرگ جهان است که قصد دارد تا سال ۲۰۲۵، بیش از ۶۷ میلیارد دلار روی خودروهای برقی سرمایه‌گذاری کند؛ به‌همین‌دلیل، با استارتاپ آمریکایی کانو (Canoo) همکاری خواهد کرد.
 
هیوندای و کانو با هدف تولید پلتفرم اسکیت‌بردی برای خودرو برقی همکاری خواهند کرد. ساختار اکسیت‌بردی یکی از طرح‌های پراستفاده‌ در تولید خودرو برقی است. در این پلتفرم، تمام قطعات ضروری در یک ساختار با ارتفاع کم از سطح زمین بسته‌بندی می‌شود تا وزن کلی خودرو کمتر شود. هدف دیگر چنین طرحی، استفاده از قطعات کمتر است و پس از پایان کار، هر اتاق و کابینی می‌توان روی آن نصب کرد.
 
مقام‌های هیوندای معتقد هستند با استفاده از پلتفرم اسکیت‌بردی در خودروهای برقی، علاوه‌بر افزایش حجم فضای داخلی، فرایند تولید و توسعه‌ی محصولات هم آسان‌تر خواهد شد. همچنین، می‌توان انتظار داشت هزینه‌های کلی تولید کاهش پیدا کند و درنتیجه، قیمت نهایی برای مصرف‌کننده کمتر شود و خودرو برقی دربرابر مدل بنزینی، انتخابی منطقی‌تر باشد.
 
پلتفرم اسکیت‌بردی هیوندای و کانو اولین نمونه‌ی مهم در خودروسازی نیست؛ چراکه در سال ۲۰۱۶، تسلا پلتفرم خودش را رونمایی کرد و در سال ۲۰۱۸ نیز، رین‌اسپید (Rinspeed) طرح‌های مفهومی ساختار اسکیت‌بردی را به‌نمایش گذاشت. خودروهایی مثل جگوار I-Pace و آئودی Q-Tron و نیسان IMQ هم برپایه‌ی پلتفرم اسکیت‌بردی ساخته شده‌اند. فورد نیز از دیگر شرکت‌های بزرگ است که با سرمایه‌گذاری در ریوین (Rivian) از این طرح استفاده خواهد کرد. حتی شرکت خدمات پستی آمریکایی یونایتد پارسل سرویس (UPS) از پلتفرمی مشابه برای ون‌های اختصاصی‌اش استفاده می‌کند.
 
پلتفرم اسکیت‌بردی هیوندای و کانو در خودروهای کیا هم استفاده خواهد شد. کیا، زیرمجموعه‌ی گروه خودروسازی هیوندای، حدود ۲۵ میلیارد دلار بودجه برای توسعه و تولید مدل‌های برقی در نظر گرفته است. برنامه‌ی میان‌مدت کیا تخصیص ۲۵ درصد از خط‌تولید به خودروهای برقی و پاک تا سال ۲۰۲۵ است.
 
سخن‌گوی هیوندای درباره‌ی استارتاپ کانو و همکاری در توسعه‌ی پلتفرم جدید گفت:
 
تحت‌تأثیر سرعت و کارآمدی کانو در طراحی خلاقانه‌ی پلتفرمشان قرار گرفتیم. با مهندسان کانو برای توسعه‌ی پلتفرمی همکاری خواهیم کرد که برای فناوری خودران و تولید انبوه آماده و مناسب باشد.
 

source

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , جیپ گلادیاتور






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

0 نظر

صفحه 1 از 0

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
اطلاعات خودرو
پارسا. 30 نظر
X33 Cross cvt 25 نظر
آخرین نظرات اخبار و مقالات
علی : سلام،اخرین پیگیری که کردم تا ۱۱/۲ فاکتور شده، من خودم ۱۱/۶ هستم و‌هنوز فاکتور نشده،جهت اطلاع به دوستان
حامد : کسی فاکتور نشد امروز؟
تارانتینو : مبارک باشه به سلامتی
داود : فرسوده ها رو بر اساس سنشون یا ۳۵ یا ۷۰ یا مثل من که پراید ۸۰ بود ۱۰۵ تومن کارخونه از قیمت ماشین کم کرد و ۳ تومن هم مرکز اسقاط پول واریز کرد
X5 : تا مثل ثبت نام کنندگان فرداموتور مدیران خودرو تجمع نکنیم نه ماشین میدن نه سود تاخیر با اوضاع گمرکم میگن قطعه ها سوختن تولید متوقف شده ازون ورم مدیر عاملش تور اروپایی میره با پول ما
X5 اردیبهشت : ساسان فیروزی کلاهبرداره ملت کرمان موتور خط بکشین از لیست فروصتون ثبت نام مساوی صفر کردن ارزش پولی حتی مقابل ریال بی ارزش خودمون
ایمرx5 : یکی از نمایندگی های مدیران فرار کرد با این روال ثبت نام کرمان موتور که روش تازش سود مشارکت هست خریدار میخواد فریب بده ۴ماه با شکایت سود تاخیر نتونسته هیچ کس بگیره واقعا کسانی که بعد دیدن این همه پیام باز ثبت نام میکنه باید بره دکتر یه سر بزنه
رامین : سلام دوستان،بنده واریز اولیه ۷ شهریور،تکمیل وجه یکم اردیبشهت
هادی : اسفند ۳۹۰۰ تا . فروردین ۱۹۰۰ تا شاهین تولید کرده طبق نوشته سایت کدال. دعوتناممون هم صادر بشه فکر کنم با این روند تولید ماهی کمتر از ۴۰۰۰ تا شاهین (اتومات . پلاس‌ . دنده). مال ما با این تعداد ثبت نامی اتومات تحویلش میفته پاییز
پارسا : متاسفانه هنوز گیربکس های اتومات در خودرو های ایرانی بی نقص نیست برای همین تارا دستی پیشتهاد می شود،البته که در صورتی که نقایص گیربکس های اتومات چانچه برطرف شود حتما تارا اتومات بهتر هست.
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
حمید : دوستان موعد تحویل ایا چیزی براشون نوشته هست یکی منکه چیزی نوشته نیست
7خرداد سورن : من فاکتورشدم وپلاک تحویل 7خرداد فوق العادا
15بهمن تکمیل وجه : سلام امید دوباره بایدادرس محل سکونت رو توسخا ثبت کنی ازپست تایید کنن وگرنه ماشینت پلاک نمیشه
مقدم : سلام ببخشید شما چندروز قبل پیامک تحویل حضوری براتون اومد؟من امروز صبح پیامک تحویل حضوری اومد برام میخوام ببینم بعد چند روز حمل خودرو سبز میشه
15بهمن تکمیل وجه : سلام نابودبشه این سایپا انشالله
سورن دوگانه : سلام منم تکمیل وجه 18 دی ماه هستم یعنی امروز فاکتور میکنن این از خدا بی خبرا
حاج عزیز : تحویل 10 خرداد چرا فاکتور نمیکنن دوستان
علیرضا : دوستان سلام مجوز آراس خبر جدید کسی نداره کی پلاک میشه?
پیش فروش مادران 31 خرداد : سلام، اونایی ‌که تاریخ تحویشون خرداده و فاکتور شدن اعلام کنن لطفا
207سقف فلز : سلام ن ما ک تحویل اسفندیم هنوز فاکتور نشدیم