مدیرعامل فولکس واگن: دوران خودروسازهای سنتی تمام شده است

 

مدیرعامل فولکس واگن: دوران خودروسازهای سنتی تمام شده است

 
هربرت دیس، مدیرعامل ۶۱ ساله‌ی فولکس واگن، معتقد است برای رسیدن به موفقیت جهانی درکنار سرمایه‌گذاری بر فناوری‌های جدید، باید هزینه‌های تولید را کاهش داد.
 
شاید این جمله کلیشه‌ای باشد؛ اما صنعت خودروسازی به‌سرعت در حال تغییر است. این روزها، فورد تولید موستانگ برقی تولید می‌کند؛ جنرال موتورز هامر (Hummer) را در قالب برندی جدید و تولیدکننده‌ی خودروهای الکتریکی احیا خواهد کرد و حتی گوگل هم پروژه‌ای برای عرضه‌ی خودروی خودران دارد. با نگاهی به این وضعیت، هربرت دیس، مدیرعامل فولس واگن، با بررسی شرایط فعلی و آینده‌ی خودروسازی، صحبت‌های جالبی کرده است.
 
دیس که از سال ۲۰۱۸ بر صندلی ریاست گروه بزرگ فولکس واگن نشسته، اعتقاد دارد آغاز دوران جدیدی پیش‌روی خودروسازان است. طبق گفته‌های مدیرعامل ۶۱ ساله‌ی بزرگ‌ترین گروه خودروسازی اروپا، اگر فولکس واگن به‌سرعت با شرایط جدید وفق پیدا نکند، سرنوشتی مثل نوکیا در انتظارش خواهد بود که از اپل شکست خورد.
 
فولکس واگن قصد دارد ارزش بازارش را از حدود ۹۱ میلیارد یورو (حدود ۱۰۱ میلیارد دلار) به ۲۰۰ میلیارد یورو (حدود ۲۲۲ میلیارد دلار) برساند. برای این منظور، آلمانی‌ها باید هزینه‌ها و پیچیدگی‌های فرایند تولید محصولات را کمتر و درعین‌حال، روی فناوری‌های نوین مثل خودروهای متصل سرمایه‌گذاری کنند.
 
بسیاری از شرکت‌های خودروسازی برای به‌روزماندن و رقابت در میدان ناشناخته‌ی خودروهای خودران، سرمایه‌‌گذاری بیشتری در واحد تحقیق و توسعه کرده‌اند. افزون‌براین، هرسال قوانین جدید آلایندگی و مصرف سوخت اجرایی می‌شود که تولیدکنندگان باید در طراحی و توسعه‌ی پیشرانه‌های کارآمدتر و محصولات پاک‌تر، هزینه‌ی بیشتری پرداخت کنند.
 
دیس در جلسه‌ای با حضور مدیران ارشد فولکس واگن گفت:
 
سؤال بزرگ این است: به اندازه‌ی کافی سریع هستیم؟ اگر با همین سرعت ادامه دهیم، شرایط بسیار سخت خواهد بود. دوران خودروسازهای سنتی تمام شده است.
 
فولکس واگن تلاش می‌کند از دوران خودروسازی قدیمی فاصله بگیرد و محصولات خودران و متصل به بازار عرضه کند. رسیدن به این هدف، نیازمند کاهش هزینه‌ها و افزایش کارایی است. بزرگ‌ترین خودروسازان جهان هرروز با رقبای جدیدی از سیلیکون‌ولی روبه‌رو می‌شوند که ویژگی مثبتشان فناوری‌ و سیستم‌های آینده‌نگرانه است. آلمانی‌ها علاوه‌بر پیشرفت در بخش نرم‌افزاری و الکترونیکی، باید محصولات جذاب برقی و باتری تولید کنند.
 
دیس با اشاره به مشکل خودروسازی و سودآوری درکنار قوانین سخت‌گیرانه‌ی آلایندگی اروپا گفت:
 
به‌طور خلاصه، احتمالا شرایط فعلی سخت‌ترین مسئله‌ای است که فولکس واگن تا به‌حال با آن روبه‌رو شده است.
 
براساس گفته‌های دیس، فولکس واگن برای اینکه در صدر خودروسازی جهان باقی بماند، سرمایه‌گذاری روی تحقیق و توسعه‌ی مربوط به فناوری‌های پیل سوختی را کاهش خواهد داد. مدیرعامل فولکس واگن معتقد است خودروهای پیل سوختی حداقل در دهه‌ی پیش‌ رو نمی‌توانند با مدل‌های برقی رقابت همه‌جانبه داشته باشند. کاهش هزینه‌ها در خدمات مویا (MOIA) این شرکت هم اعمال خواهد شد. هدف دیگر این برند باسابقه تمرکز بیشتر بر سودآوری و فاصله‌گرفتن از رویکرد تولید حداکثر ظرفیت است.
 
دیس با اشاره به سودآوری بیشتر گفت:
 
برای مثال، بنتلی و تولید ۱۰ هزار خودرو را درنظر بگیرید. اگر حاشیه‌ی سود بیشتر از صفر داشتیم، خیلی شرایط بهتر می‌شد. صادقانه بگویم ترجیح می‌دادم تولید این برند پنج‌هزار دستگاه خودرو با حاشیه‌ی سود بیش از ۲۰ درصد می‌شد.
 
کاهش هزینه‌ها و افزایش کارایی همیشه یکی از بزرگ‌ترین اهداف خودروسازهای آلمان بوده است. فولکس واگن و فورد سال گذشته با همین هدف قرارداد همکاری امضا کردند. همچنین فولکس واگن در اوایل سال ۲۰۲۰، اولین خودرو برقی‌اش از سری ID را عرضه می‌کند که برپایه‌ی پلتفرم جدید MEB ساخته شده است.
 
پس از بحران مالی در سال ۲۰۰۸، دهه‌ی ۲۰۱۰ برای خودروسازی آرام، اما با حالت آماده‌باش سپری شد. همان‌طورکه در اوایل دهه دیدیم، بزرگ‌ترین شرکت‌ها هم می‌توانند خیلی زود ورشکسته شوند؛ پس باید دید در دهه‌ی ۲۰۲۰ با تمرکز بر خودروهای خودران و برقی، تولیدکنندگان کوچک و بزرگ چه سرنوشتی خواهند داشت.
 

source

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , فولکس واگن






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات

0 نظر

1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
990
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
اطلاعات خودرو
پارسا. 61 نظر
7Mosi 20 نظر
آخرین نظرات اخبار و مقالات
دعوا چیه : آقا اگه کرمان موتور با گمرگ دعواشون شده به ما چه خب ماشین مشتریه نه کرمان موتور
کیان قربانعلی مقدم : کسی از ثبت نامی های آبان و آذر تحویل گرفته یا نه؟ تابستون شد
اردیبهشت : سلام کسی میدونه سود تاخیر خودرو ماهانه چقدر هست؟
مرتضی رنجبر : سلام الان 3روزه فاکتور شدم پلاک نمیشه کسی از دوستان اینجوری هست کی پلاک میشه راهنمایی کنید ممنونم
مجید x5 : مجید x5 فکر کنم اینجارو با کمپانی جنرال موتورز اشتباه گرفتی.طرف 2 ماهه شاسی شده هنوز تو آب نمکه.در حال حاضر تو منطقه آزاد ارگ جدید بم کرمان موتور با گمرک اونجا اختلاف داره و اجازه ترخیص و خروج هیچ ماشینی رو نمیده احتمالا شیتیل گمرک رو پرداخت نکردن و مشتریا که همشون پولاشون رو دادن تو این وسط دارن تاوان میدن
Mx5 : تشکر بابت راهنماییتون
شاهین جی : سلام سودتاخیر چقدرحساب کردن؟
گروه کلاهبرداری سایپا : ههه ، اونا اگر دستشون میرسید که همین نفستم میگرفتن
شاهین G : به عنترنشنال که دوست داره اوضاع بدتر بشه اعتباری نیست
مهدی ۲ : خبر جدید .قانون جدید از الان کسایی که میخوان تعویض پلاک کنن باید علاوه بر خلافی ماشین مورد نظر ،خلافی کلیه وسایل نقلیه ای که بنامشون هست،حتی موتور سیکلت، هم پرداخت کنن در غیر اینصورت پلاک نمیشن.دوستانی که فاکتور شدن و منتظر پلاگ،حتما خلافی بقیه وسایل نقلیه ای که بنامشون هست رو پرداخت کنن،وگرنه پلاک نمیشن. یا علی
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
منتظر پلاک : سلام دوست عزیز میشه بیشتر من رو راهنمایی کنی آدرس دقیق وشماره اون محل رو برام بفرستید
اطلس مهر : ما مهری ها اواخر تیر و نیمه های مرداد فاکتور میشیم
شاهین : خاک بر سر دولت و مسئول بی کفایت
احسان 28بهمن : سلام توحیدجان کجایی بیا مارو از دست این چرندیات بعضیا نجات بده
زینب : سلام من اپشنال اتومات تحویل 4 مرداد هستم واسه من هم گزینه ی سیاست تغییر رنگ اومده ولی من همون سفید که انتخاب کردم رو میخوام لازمه چیزی بزنم؟
ساینا واریزی 29بهمن : سلام شماره پذیرشتون چنده آیا هزینه بیمه و عوارض پرداخت کردی یا نه همینطور فاکتور شد
27 بهمن : باشه بای
. : هنوز 18 بهمن پیش فروش ندادن فوق العاده که جای خودش 🤣🤣
. : علوی فقط تو و پارسا موندین ظاهراً
ساینا : سلام ساینافوق العاده پذیرش20بهمن الان فاکتورشدم