قورباغه‌ای خاطره‌انگیز 

 

قورباغه‌ای خاطره‌انگیز

آنتیک‌های امروز، ارزان قیمت‌های دیروز

رپورتاژ - دهه سوم قرن بیستم به خواست آدولف هیتلر، رهبر آن زمان آلمان نازی کارخانه فولکس واگن به معنی خودروی مردم تاسیس شد. در واقع هیتلر از فردیناند پورشه خواست تا اتومبیلی برای مردم آلمان بسازد که قدرت خرید آن را داشته باشند، این شد که برند فولکس واگن بنا نهاده شد.

این شرکت خودروسازی با آرمی به شکل VW برای همه شناخته شده است و به خصوص ما ایرانی‌ها با فولکس‌های قورباغه‌ای و همچنین فولکس واگن‌هایی خاطره داریم که می‌توانیم جد ون‌هایی بدانیم  که این روزها برای حمل و نقل مسافر مورد استفاده قرار می‌گیرند.

فولکس قورباغهای

فولکس قورباغه‌ای در اصل به نام فولکس واگن بیتل یا فولکس واگن سوسک است و یکی از معروف‌ترین و شناخته شده‌ترین خودروهای این کارخانه است که مردم جهان از آن استفاده می‌کردند.

هدفی کارخانه فولکس واگن از ابتدای کار، تولید خودروهایی ارزان قیمت بوده است و در حدود دهه ۵۰ میلادی به دوران اوج خود رسید و مردم زیادی به خرید فولکس و سواری با آن روی آوردند بطوریکه سا‌های متمادی این خودرو برای استفاده شخصی و حتی به عنوان ماشین پلیس شهری مورد استفاده قرار ‌گرفت.

این خودروی جمع و جور این روزها به وسیله‌ای نوستالژیک و آنتیکی بدل شده است که کمتر کسی اقدام به فروش آن می‌کند و بسیاری از به اصطلاح ماشین‌بازها به دنبال خرید فولکس کارکرده هستند اما این خودروی اقتصادی سال‌های دور وسیله‌ای نایاب شده که اگر هم پیدا شود با قیمت‌های گرانی به فروش می‌رسد. پس اگر هنوز یکی از این خودروهای فولکس قورباغه‌ای سال‌های دور جوانی پدر و مادرتان را دارید به خوبی از آن نگه داری کنید که می‌توانید با قیمت بالای صد میلیون تومان بسته به سال تولید و اینکه چه تعداد از آن مدل باقی مانده و موجود است به فروش برسانید.

 

فولکس واگن استیشن

مدل دیگری از این کارخانه خودرو سازی است که تا همین چند سال پیش وسیله نقلیه‌ای برای حمل بار یا مسافرت‌های خانوادگی محسوب می‌شد. تولید این استیشن قدمی چند سالی است که بعد از ۶۰ سال تولید متوقف شد اما افراد با ذوق بسیاری را این روزها می‌بینیم که از این خودروی قدیمی به عنوان محلی به عنوان کافه یا رستوران کنار خیابانی استفاده می‌کنند که اتفاقا هم ظاهری زیبا به خیابان‌های شهر داده و هم علاقمندان زیادی را به دور خود جمع کرده است.

 

بطوریکه در سایت دیوار تبلیغ این نوع خودرو با عنوان فواکس واگن کافه سیار مشاهده می‌کنید که با رنگ آمیزی جالب توجه و حتی همراه با صندلی برای نشستن مشتری کنار این کافه سیار و با وسایل لازم برای پخت همبرگر یا درست کردن و فروش قهوه و دیگر خوراکی‌ها به فروش گذاشته شده‌اند.

 

این روزها این شرکت خودروسازی آلمانی که همچنان پرقدرت است با تولید خودروهای گران که در خیابان‌های شهرمان هم می‌بینیم ظاهر شده است. حتی با ایده خوبی اقدام به تولید فولکس‌های بیتل با ظاهری تقریبا به همان شکل سابق اما با آپشن‌هایی که در نوع خود منحصر به فرد هستند کرده است تا این وسیله نقلیه برای آیندگان همان قدر که فولکس قورباغه‌ای‌ها برای ما خاطره انگیز هستند، خاطره‌انگیز بشود اما می‌توانیم با قدرت بگوییم این کجا و آن کجا؟!

تنها دلیل‌مان هم می‌تواند فراوانی و ارزانی آن مدل‌های سال‌های دور باشد که افراد با درآمد متوسط و حتی زیر متوسط هم توانایی خرید آن را داشتند.

 

 

منبع : ویرلن

 

 

source

ویرلن

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , فولکس قورباغه‌ای






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات

0 نظر

1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
اطلاعات خودرو
پارسا. 66 نظر
X33 Cross cvt 20 نظر
آخرین نظرات اخبار و مقالات
علیرضا x5 شهریور : دوست عزیز در جریان باش خود کرمان موتور باربری برا خودش جدا داره وقتی خودرو زیاد باشه از باربری برایی نژاد استفاده میکنه
علیرضا x5 شهریور : سلام دوستان امروز مجوز خروج ۱۰۰۰ دستگاه خودرو شرکت مدیران خودرو صادر شد
جک s3 به sr3 : من هر روز صبح ک بیدار میشم دفتر مرکزی زنگ میزنم هر روز دارن میگن ۳۱ خرداد ماه بعد چک سوم هم باید پاس بشه نمیدونیم چ کار کنیم شاید اصلا هنوز ماشینی تولید نشده!
A5 شهریورماه سفید : سلام وقت بخیر وقتی کرمان موتور مجبور می شود از طریق اوراق بورس با نرخ بالای ۴۰ تامین نقدینگی کند ، مگه مغزش را خر گاز گرفته که چک آماده ما را وصول نکنه تهش می خواهد ۳۶ کارمزد تاخیر بدهد ( آنهم اگه درست حساب کنه و بموقع پرداخت کنه )
تارادستی‌سفید : دوستان‌تحویل‌حضوری چجوریه کسی‌اطلاع‌داره،ازکجا‌بفهمم‌‌کدوم‌کارخونه‌است منظورم‌اینه‌تهران‌مشهد و.‌‌..کجاست؟؟؟؟
بهنام : خالی نبند همه اعتصابن
تارادستی‌سفید : فقط یه اپراتوربه من گفت ازتاریخ‌تکمیل‌وجه‌ات‌۳‌ماه بگذره‌که میشه ۹خردادتا۹خردادتحویلت‌میدن .من‌ب‌اونیکی هامیگفتم‌،میگفتن‌چرت‌وپرت‌گفته‌ولی الان‌متوجه‌شدم‌تنهاکسی‌که‌درست‌پاسخ‌داداون‌اپراتوربودکه گفت‌تا۹خردادتحویلت میدن
تارادستی‌سفید : سلام‌پیش‌فروش طرح فرسوده ۱۱ام‌اسفندتکمیل وجه ماب‌تفاوت‌بیمه‌۱اردیبهشت فقط‌دوستان‌زنگ‌میزنیداپراتوربه حرفشون‌گوش‌ندیدادم‌ناامیدمیکنن‌به من میگفتن‌اواسط‌تیرفاکتورمیشی پنجشنبه‌زنگ‌زدم‌که‌امروزخداروشکرفاکتور‌شدم.
ali s3 : دقیقا دفتر مرکزی که زنگ میزنی تازه شاکی میشن که شما تا ۳۱ خرداد وقت دارید، برای چی الان زنگ میزنید
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
صادق : سلام پیامک تحویل حضوری اومده براتون؟
هادی : سلام بعد از پلاک آنلاین چقدر طول میکشه ماشین تحویل بدن
Soren : سلام دوستان سورن پلاسxu7p فروش فوری طرح مادران .سفید. موعد تحویل :16خرداد واریز مبلغ کل:615تومن:18اسفند واریز مابه التفاوت :8تومن:26اردیبهشت فاکتور:31اردیبهشت پلاک:3خرداد همچنان منتظر تحویل...... مراحل بعدی به صورت دقیق به اطلاع دوستان منتظر خواهد رسید. کارت طلایی رو نگرفتم .بیش از ده مرتبه ایران خودرو تماس گرفته که چرا فعال نکردی. آخرش گفتم بابا نمی خوام می خوام بفروشم.به شما چه که چرا کارت طلایی نگرفتم.
مهدی : سلام کدوم قسمت رفتین شماره چک رو دیدین.
عموجون : ممنون عموجون:/ باز خوبه پارسال که سه ماه قبل دعوتنامه ارسال کردن چخبره90 روز:/ حالا هم که کردن 2 ماه باز آدم میترسه افزایش قیمت بخوره میگه کاش زودتر دعوتنامه بیاد:\ خدا نگذره ازشون:٫
مهدی تهران : سلام برا سود تاخیر تو سایت شماره چک اومده فقط کارت ملی ببرم بهم میدن؟
مجید : زنگ زدم نمایندگی که انتخاب کردم مشخصات خودم دادم درست کردن تحویل 18خردادگفتن تاخیر داره
برای امتحان : دارم امتحان میکنم
دی ماه : آقا توحید سلام به شماره که گفتی زنگ زدم جواب ندادن. بنظرت پیام میاد برام وقتی که بخوان پول تاخییر بدن .؟؟
جواب ارش : نااحتی داره مغز مارو خوردند ولی اسمی از اطلس هیچ جا برده نشد،بعد با افتخار به کار نکرده از نردبون بچه های شاهین بالا میرن،تواین فیلما که پخشد ولله ما یه اطلسی ندیدیم بنر نبردی گوشی داشتی یه فیلم بگیرین، بعد میان واسه ما چسه میان