نسل جدید هاچبک کیا سید ۲۰۱۸ براساس مدل سدان سراتو با ظاهر و فناوریهای مدرن، به طور رسمی و پیش از آغاز نمایشگاه خودروی ژنو رونمایی شد.
خودروی هاچبک کیا سید از زمان معرفی در سال ۲۰۱۲ به عنوان پرفروشترین محصول اين برند کرهای مطرح شده است، به طوری که بیش از ۶۴۰،۰۰۰ دستگاه از آن، در یک سال به فروش رفت. حال نسل دوم این خودرو رقابت سختی با حریفانی مانند هوندا سیویک، فولکسواگن گلف، و به صورت آشکار با فورد فوکوس ۲۰۱۸ خواهد داشت. حالا کیا پیش از افتتاح نمایشگاه خودروی ژنو، از نسل جدید هاچبک محبوب کیا سید رونمایی کرده است.
توجه داشته باشید که "Ceed" و نه "Cee'd"، زیرا کیا، آپستروف (') را حذف کرده است تا تلفظ این نام، جهانیتر به نظر برسد. حروف کلمه "Ceed" در حقیقت نشاندهنده کلمات "جامعه اروپا، با طراحی اروپایی" است، که به وضوح بازار قاره سبز را هدف میگیرد.
کیا سید جدید باز هم از جلوپنجره مشبک "دماغ ببری" (Tiger Nose) بهره میبرد که همراه با چراغهای روشنایی روز مکعبی شکل یخی به عنوان حالت استاندارد در نظر گرفته میشوند. چینها و خطوط مخروطی موجود در طراحی کیا سید، آن را از طراحی ساده به سمت طراحی کاملتری سوق داده است. تغییراتی نسبت به نسل پیشین صورت گرفته است که به وضوح میتوان در چراغهای عقب و طراحی پیچیده آن مشاهده کرد. بسته به انتخاب خریدار میتوان از رینگهای فولادی ۱۵ اینچی به عنوان حالت استاندارد و رینگهای آلیاژی ۱۷ اینچی با طرح الماس به عنوان آپشن بهره برد.
کیا ادعا میکند که فضای داخلی هاچبک سید با کیفیت بالا طراحی شده و ارگونومیکتر از قبل است. کنسول مرکزی برای سهولت استفاده به سمت راننده زاویه دارد و با ویژگیهای بیشتری از امکانات لمسی طراحی شده است. طیف وسیعی از تودوزی را میتوان انتخاب کرد که از تزئین کابین با چرم مصنوعی، آلومینیوم، پلاستیک براق و چرم طبیعی، بسته به درجه کیفیت برای خریداران فراهم است. فضای صندوق عقب نیز به ۳۹۵ لیتر افزایش مییابد که از فضای صندوق فولکسواگن گلف بیشتر است.
چراغهای اتوماتیک و ورود بدون کلید به عنوان حالت استاندارد در دسترس هستند، اما میتوان صفحه نمایش لمسی خودرو را به ۸ اینچ افزایش داد و از طریق سیستم صوتی ممتاز JLB نیز امکان لذت بردن از موسیقی مورد علاقه فراهم میشود. همچنین هاتاپات Wi-Fi داخلی خودرو را نیز به عنوان گزینه اختیاری میتوان انتخاب کرد تا کودکان در سفرهای طولانی کاملا با دنیای مجازی ارتباط داشته باشند. اولین فناوری مردن کیا سید مدل ۲۰۱۸ سطح دوم خودمختاری است که در قالب سیستم دستیار نگهداری بین خطوط و کنترل کروز فعال ارائه خواهد شد. با تکیه بر این امکانات خودرو فاصلهی ایمن از دیگر خودروها را حفظ خواهد کرد و اطمینان حاصل میشود که در مسیر خود باقی بماند.
گزینههای مطلوبی از پیشرانههای بنزینی و دیزلی برای نسل دوم هاچبک کیا سید وجود دارد؛ از جمله میتوان به پیشرانه ۱.۶ لیتری دیزل اشاره کرد که فراتر از مقررات کنونی استاندارد آلایندگی یورو 6d عمل میکند. پیشرانه دیزلی در دو نوع ۱۱۳ اسب بخاری و ۱۳۴ اسب بخاری عرضه میشود. از پیشرانه بنزینی سه سیلندر ۱.۰ لیتری توربوشارژ نیز میتوان بهره برد که ۱۱۸ اسب بخار قدرت تولید میکند؛ همچنین پیشرانه ۱.۴ لیتری تنفس طبیعی با ۹۹ اسب بخار قدرت و پیشرانه ۱.۴ لیتری توربوشارژ ۱۳۸ اسب بخاری نیز موجود است که جایگزین پیشرانه قدیمی ۱.۶ لیتری کیا سید میشود.
تمام پیشرانهها با جعبه دنده دستی ۶ سرعته عرضه میشوند، اما پیشرانههای بنزینی ۱.۴ لیتری و دیزلی ۱.۶ لیتری جدید میتوانند با جعبه دنده هفت سرعته دو کلاچه کیا به عنوان گزینه اختیاری مجهز شوند. هر خودروی هاچبک کیا سید همچنین با ضمانت ۷ ساله و ۱۶۰،۰۰۰ کیلومتر کیا عرضه خواهد شد. هنوز قیمت این خودرو اعلام نشده است، اما گفته شده است که این خودرو طی ماههای آینده به اروپا میرسد.