عرضه قطره‌چکانی خودروهای وارداتی به بازار

 

عرضه قطره‌چکانی خودروهای وارداتی به بازار

 
با وجود باز شدن سایت ثبت سفارش واردات خودرو، عرضه خودروهای خارجی به بازار همچنان به صورت قطره‌چکانی انجام می‌شود و بسیاری از خودروهای وارداتی در انبارها باقی مانده‌اند. ظاهرا واردکنندگان به دنبال فرصت سازی برای فروش گرانتر هستند.
 
علی رغم باز شدن سایت ثبت سفارش واردات خودرو، عرضه خودروهای خارجی به بازار همچنان با محدودیت روبرو است و تعداد زیادی خودروی وارداتی در انبارها باقی مانده‌اند. دلیل اصلی این اتفاق آن است که واردکنندگان این خودروها منتظر گذشت زمان برای عرضه گران‌تر محصولات خود هستند. 
 
در این مورد می‌توان به بحث‌های مطرح‌شده مبنی بر نوسان نرخ ارز و همچنین فرصت‌طلبی برخی واردکنندگان برای استفاده از گذشت زمان در جهت فروش خودروها بر مبنای تعرفه‌های جدید واردات اشاره کرد. 
 
سعید مؤتمنی، رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو در این مورد به خبرنگار فارس گفت: بازار خودروهای وارداتی بسیار آشفته است، نمایندگی‌های رسمی، محصولات خود را در بازار عرضه نمی‌کنند، در عین حال خودروهایی که از قبل فروخته‌اند را به مشتریان تحویل نمی‌دهند و به جای آن، دریافت یک خودروی جایگزین را پیشنهاد می‌کنند. 
 
وی با بیان اینکه تا زمانی که خودرو به بازار تزریق نشود، آشفتگی بازار ادامه خواهد داشت، گفت: در حال حاضر برخی شرکت‌ها نسبت به فروش یک ماهه خودروهای وارداتی اقدام می‌کنند، اما مشخص نیست که بتوانند این خودروها را به موقع به مشتریان تحویل دهند یا خیر. 
 
وی تأکید کرد: واردکنندگان رسمی خودرو نباید نسبت به پیش‌فروش خودرو اقدام کنند، بلکه باید ابتدا خودرو را وارد کرده و سپس آن  را بفروشند تا حقی از مشتریان ضایع نشود. 
 
مؤتمنی با بیان اینکه برخی از شرکت‌های جدید واردکننده خودرو نیز از روند نمایندگی‌های رسمی در نحوه ثبت‌نام و تحویل خودرو تبعیت کرده‌اند، گفت: سایت ثبت سفارش واردات خودرو باز شده اما مشخص نیست چرا شرکت‌های واردکننده، خودرو به مشتریان تحویل نمی‌دهند و محصولات خود را در انبارها نگه داشته‌اند. 
 
وی تصریح کرد: تعرفه واردات برخی خودروها از ۵۵ درصد به ۹۵ درصد افزایش یافته، از همین رو برخی واردکنندگان سعی می‌کنند وانمود کنند که محصولاتشان را با تعرفه‌های جدید وارد کرده‌اند و به همین دلیل در فروش خودروها دست نگه داشته‌اند تا بتوانند پس از مدتی محصولاتشان را با نرخ‌های جدید بر مبنای تعرفه‌های جدید عرضه کنند. 
 
به گفته وی، برخی شرکت‌های واردکننده نیز با وجود اعلام قیمت‌های جدید، از عرضه خودرو خودداری می‌کنند و منتظرند تا با گذشت زمان، محصولاتشان را با سود بیشتری در بازار عرضه کنند. 
 
رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران اتومبیل با اشاره به ممنوعیت واردات خودروهای با ارزش گمرکی بالای ۴۰ هزار دلار به کشور در مصوبه جدید دولت، گفت: این دست از خودروها که قبلاً وارد شده‌اند، هم‌اکنون با قیمت‌های نجومی از سوی شرکت‌ها عرضه می‌شوند. 
 
وی توضیح داد: لکسوس NX300 که قبلاً با قیمت ۳۳۰ میلیون تومان در بازار عرضه می‌شد حالا قیمت ۵۵۰ میلیون تومانی را در بازار پیدا کرده است، همچنین لکسوس NX200 که قیمت فروش آن قبلاً ۳۸۰ میلیون تومان بود، حالا با قیمت ۶۰۰ میلیون تومان معامله می‌شود. 
 
وی تصریح کرد: در مورد بی‌ام‌و X4 نیز باید گفت که قیمت این خودرو قبلاً در بازار ۴۴۰ میلیون تومان بود که حالا به ۷۵۰ میلیون تومان رسیده است. قیمت بی‌ام‌و سری ۷ نیز قبلاً ۷۰۰ میلیون تومان بود که حالا به یک میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان رسیده است. 
 
به گفته وی، اکثر شرکت‌ها در عرضه محصولاتشان دست نگه داشته‌اند و اکثر خودروهای وارداتی به صورت قطره‌چکانی به بازار عرضه می‌شوند. 
 

منبع

فارس

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , خودروهای وارداتی






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

1 نظر

کاربر: امیر(سابق)
0

نمیدونم چرا ما مردم ایران نمیخواهیم باور کنیم که مثل تمام مردم دنیا خیلی راحت و بی دردسر فقط با نخریدن لوازم بیکیفیت و گران میشه همه چیز را بسادگی درست کرد. البته بلدیم غر بزنیم و ایشالا ماشالا بگیم ولی هنوز یاد نگرفتیم که نخریم و با این کار راه ظلم به خودمون و با راحت ترین را سد کنیم
18:41  1396/10/21
پاسخ دادن
صفحه 1 از 0

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
اطلاعات خودرو
X33 Cross cvt 25 نظر
پارسا. 25 نظر
آخرین نظرات اخبار و مقالات
سهند : اگه سهند میخوایید صبرکنید این پیشنهاد هست واریزنکنی مجدد دعوتنامه سهند میفرستند
X3sefid : ایشالا شما تواین هفته هم شاسی میشی هم بیه وپلاک🤲🌹
حسین t8 : سلام نهایت یک ماه
تارا سی بهمن : اقایون داداشام، تحویل سی بهمن تارا دستی، کسی هست تحویل نگرفته باشه یا فاکتور نشده، طرح یکپارچه. واسه من هنوز فاکتور نشده.
تحویل اسفند : با سلام دادا برا ما هم فاکتور شد تکمیل ۱۵ اسفند سخا ۱۵ اسفند
محسن اسفند ماه : نه، دروغ گفتم فاکتور نشدم، هنوز هستم، می خواستم امتخانتون کنم، سلام ایران سلام سلطان وحید
جک جی 4 : من ثبت نامی سازمانی بانک دی ماه بودم امروز تماس گرفتن گفتن بارگیری شده
تارامارا : احتمالا، تا نهایت ده روز دیگه، بستگی به شهر هم داره مبارک باشه به سلامتی و خوشی و خیر استفاده کنین
ارسلان x5 آبان مشکی : برای شما پیامک ثبت اقامت گاه در سامانه املاک نیومد
دیانا : خبر خوش واس منم فاکتور شد🤩
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
اشتری : ما که نفهمیدیم راست میگن یا دروغ.مشکل از گمرکه یا خودشون.
محمد : مجوزحمل گرفته
توحید ارومیه : 9بهمن .نه دیگه لازم نیست شما الحاقیه بگیری.خودت شرکت گرفته.برای سود تاخیرت هم بعدا پیام میاد که بری از بانک بگیری.
قرچک : قرچک کسی هست اعلام حضور کنه 13 اردیبهشت باهم بریم
توحید ارومیه : اقا مهدی یار.مشهد شهر بزرگی هست.پلاکش هم تموم شده.قطعا شما مشکل داشتی توی پلاک شدن.حالا که فیزیک پلاکت نصب شده.زودتر 8ساینای یک تریلی تکمیل بشه ارسال میشه.هر وقت چراغ تحویلت روشن بشه حدودا 3روز بعد میرسه مشهد
دنا 6دنده : ما استان گیلان هستیم پیامک حضوری هنوز نیامده
دنا نقره ای تیتانیوم : سلام.دنا پلاس تیتانیوم واریز اول ، خرداد 403 واریز دوم آخر آذر 403 تحویلی 30 بهمن.21 فروردین فاکتور شده 28 فروردین پلاک مدارک 2 اردیبهشت صادر وامروز تحویل گرفتم.بسیار عالی و بی صدا .دنده ها نرم.شتاب عالی.کولر خوب.از دنا معمولی خیلی بهتره.فقط داخلش همش پلاستیک خشک کار شده .امیدوارم همه زودتر تحویل بگیرن به خوشی استفاده کنن.تاخیر زیاد هم بخاطر رنگشه
توحید ارومیه : رهی تکمیل وجه 29بهمن مبارکه.بسلامتی استفاده کنی.قربانت لطف داری
توحید ارومیه : اقا محمد از کاشان تا مشهد به طور معمول 3روز طول میکشه.مطمین باش به محض رسیدن خودرو به نمایندگی باهات تماس میگیرن که بری تحویل بگیری .چون موندن ماشین اونجا جز مسولیت چیزی براشون نداره
Danger : شما هر قیمت بگین ما مجبوریم قبول کنیم تا شما به ما بدین حالا هر وقت شد.خودم الان چند ماهه منتظرم تا نوبته من بشه