رییس موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی پیشرفت موج های تکنولوژی و کسب و کارهای فناورانه را اجتناب ناپذیر عنوان کرد و گفت: نمیتوان جلوی سرویسهایی چون "اسنپ" و "تپسی" را گرفت.
به گزارش ایسنا، محمدرضا رضوی امروز (شنبه) در نشست خبری دومین کنفرانس بینالمللی انقلاب صنعتی چهارم با بیان این نمیتوان درب مقابل پیشرفت با توسل به زور مقابله کرد گفت: زمانی در دهه شصت برای داشتن دستگاه فکس باید مجوز تهیه میشد تا فقط یک فقره از آن را به شخص مدیر سازمان تحویل می دادند، اما امروز می بینیم چطور پیام ها به انواع مختلف مخابره میشوند و باید گفت که در برابر پیشرفت فناوری و پدیده هایی که با خود می آورد، نمیتوان به زور متوسل شد.
وی با اشاره به موضوع تاکسی های اینترنتی به عنوان مصداق کسب و کاهای نوینی که در ایران مورد اعتراض قرار گرفتند، گفت: نباید تلاش کرد مسیر پیشرفت را برای حفظ ساختار سنتی بسته نگه داشت، چرا که اگر توانستیم جلوی اینترنت، ماهواره و نرم افزار هایی که امروز همه از آنها استفاده میکنند را بگیریم، جلوی "اسنپ" و "تپسی" را هم میتوانیم بگیریم.
رییس موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی با اشاره به اعتراض رانندگان تاکسی به اینکه تاکسی های اینترنتی به بازار رانندگان سنتی آسیب میزند، اظهار کرد: در حوزه اشتغال باید این را هم در نظر گرفت که به واسطه این نرم افزار ها تعداد زیادی فرصت شغلی برای جوانهایی که در آن فعال هستند به وجود آمده که امکان اشتغال این افراد در ساختار سنتی وجود نداشت.
وی در ادامه این نشست با اشاره به موضوع دومین کنفرانس بینالمللی انقلاب صنعتی چهارم و تبیین انقلاب صنعتی چهارم عنوان کرد: آنچه در حوزههای مختلف میبینیم نشان میدهد شیوه قبلی در کسب و کار ادامه نخواهد یافت. کشورهای مختلف دنیا میتوانند به این تحول توجه کنند یا کنار گذاشته میشوند و اما انقلاب چهارم اثرات گستردهای بر کسب و کارها دارد و ما میتوانیم برخی اثرات آن را در تاکسی های اینترنتی و سایر کسب و کارهای اینچنینی ببینیم.
رضوی ادامه داد: حدود ۱۲ مهمان اروپایی در این همایش حضور پیدا خواهند کرد که از صاحبنظران و لیدرهای پیشبرد انقلاب صنعتی چهارم در شرکتهای بزرگ اروپایی هستند.
به گزارش ایسنا، دومین همایش انقلاب صنعتی چهارم، نهم و دهم اسفند در تهران برگزار خواهد شد.