بهترین خودروهای چین برای ورود به بازار اروپا و امریکا

 

بهترین خودروهای چین برای ورود به بازار اروپا و امریکا

 

مت واتسن، مجری و کارشناس مشهور Carwow به‌تازگی خودروهای چینی با امکان ورود به بازارهای مهم اروپا و امریکا را بررسی کرده است.

خودروسازی در چین، بیش از ۵۰ سال قدمت دارد. این صنعت، با هدف پاسخ به نیازهای چین با جمعیت بیش از یک میلیارد نفر شکل گرفت اما از اوایل قرن بیست و یکم، حضور در بازارهای خارجی را گسترش داد. ابتدا کشورهای شرق آسیا و مناطق کمتر توسعه یافته در خاورمیانه، خودروهای چینی را به عنوان محصولاتی ارزان‌قیمت پذیرفتند. سپس مناطق مختلف امریکای لاتین به بازار پررونق خودروهای چینی تبدیل شدند.

خودروهای چری Chery exceed

در سال‌های اخیر، برندهای چینی با سرعتی بسیار بالا مدل‌های تولیدی خود را از نظر ظاهری و فنی بهبود دادند. امروزه در استرالیا با مردم متول و بازار آزاد سرشار از بهترین خودروهای ساخت ژاپن و کره جنوبی، تولیدات ساخت چین نیز فروخته می‌شوند. تویوتا همچنان پرفروشترین برند خودرو در بازار استرالیا است اما در سال ۲۰۲۱ تقاضا برای مدل‌های ساخت چین شامل ام‌جی، هاوال و LDV، بیش از برندهای آلمانی و امریکا بود.

شرایط جغرافیایی استرالیا با نزدیکی به چین و فاصله زیاد تا اروپا و امریکا، یکی از دلایل موفقیت خودروهای چینی در اقیانوسیه محسوب می‌شود؛ اما استقبال از مدل‌های ساخت چین در نروژ، زنگ خطر جدی برای خودروسازی اروپا است. در سال گذشته، چند برند چینی با افزایش چشمگیر تقاضا برای تولیدات خود روبرو شدند و از سویی دیگر، کیفیت این خودروها در شرایط آب و هوایی سرد نروژ، ثابت کرد کیفیت فنی مدل‌های جینی برای بازار اروپا مناسب و قابل قبول است.

خودروهای بی وای دی BYD

علاوه‌بر پیشرفت چشمگیر خودروسازان چین در زمینه‌ی طراحی و کیفیت فنی، استفاده از فناوری‌های مرتبط با مدل‌های تمام برقی هم، محبوبیت تولیدات این کشور را در سطح جهان افزایش داده است. قیمت بالا، یکی از مهم‌ترین موانع خرید خودروهای الکتریکی در کشورهای مختلف دنیا محسوب می‌شود؛ درحالی‌که مدل‌های برقی ساخت چین، قیمت رقابتی و امکانات فنی قابل قبول ارائه می‌کنند. هم‌اکنون، تولید مدل‌های الکتریکی در چین، بیش از دیگر کشورهای دنیا است و شرکت BYD به تنهایی، بیشتر از تسلا خودروی برقی تولید می‌کند.

ابرخودرو نیو NIP EP9

شرکت نیو سال ۲۰۱۴ تاسیس شد و دو سال بعد یک سوپراسپرت بسیار سریع و پرشتاب برقی ساخت که تا امروز رکورددار نوربرگ رینگ در کلاس خودروهای الکتریکی باقی مانده است. نیو EP9 توانست یک دور جهنم سبز را با زمان ۶ دقیقه و ۴۵ ثانیه طی کند؛ درحالی‌که رکورد تسلا s پلد، ۷ دقیقه و ۳۵ ثانیه است. هرچند که EP9 هرگز به تولید انبوه نرسید و به عنوان یک ابرخودرو برقی، قابلیت‌های کاربردی خودروهای تسلا را نداشت اما پیش‌نمایشی از قدرت صنایع چین در ساخت مدل‌های تمام الکتریکی را نشان داد.

 نیو NIo Es8

در بازار چین، چهار خودروی برقی توسط نیو تولید می‌شود که شامل یک سدان و سه کراس‌اور است. نیو با کمک چند سهام‌دار و مدیر فنی امریکایی، تلاش می‌کند تا وارد بازار امریکا و غرب اروپا شود. کراس‌اورهای برقی ES6 و ES8 نیو، با پیشرانه‌های قدرتمند ۵۰۰ تا ۶۵۰ اسب بخار توسط کارشناسان مختلف اروپایی و امریکایی بررسی شده و مورد تحسین قرار گرفته‌اند. این خودروها با توان پیمایش ۷۵۰ کیلومتر، ایده‌ال به نظر می‌رسند اما آستانه قیمت بیش از ۵۵ هزار دلار دارند.

نیو NIo Es6

نیو مثل تسلا، شبکه عظیمی از شارژرهای سریع ندارد اما  روی سیستم تعویض باتری کار می‌کند.  این ترفند، ظاهرا فقط ۵ دقیقه زمان می‌برد تا باتری‌های از قبل شارژشده را با نمونه‌ی خالی از ظرفیت نصب شده زیر خودرو، تعویض کند. اجرای طرح نیو در سطح جهانی، سخت و پیچیده به نظر می‌رسد اما این برند چینی مصمم است تا سال ۲۰۲۵، هزار ایستگاه تعویض باتری در خارج از چین راه‌اندازی کند.

 اکس پنگ xpeng_p7_

برند دیگری که شانس حضور در بازار اروپا دارد، اکس پنگ یا ژی‌پنگ است. این شرکت، یک سدان برقی با ابعاد مشابه تسلا مدل S تولید می‌کند که  حدود ۳۵ تا ۵۵ هزار دلار قیمت دارد. اکس پنگ P7 با مدل های مختلف تک یا دو دیفرانسیل، توان پیمایش ۵۰۰ تا ۷۰۰ کیلومتر فراهم می کند. این مدل با دو نوع قوای محرک ۲۷۰ و ۴۳۰ اسب بخار تولید می شود. طراحی شاسی اکس پنگ P7 با همکاری مهندسان پورشه انجام شده است.

 اکس پنگ xpeng_G3_

ایکس پنگ، یک کراس اور  کوچک برای رقابت با تسلا مدل Y به نام G3 هم دارد که آستانه قیمتش فقط ۲۲ هزار دلار است. این مدل، توان پیمایش ۴۰۰ کیلومتر و قدرت ۲۰۰ اسب بخار ارائه می دهد. علاوه‌بر خودرو اکس پنگ روی خودروهای پرنده و تاکسی هوایی نیز ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری کرده است.

بی وای دی، دیگر شرکت چینی با خودروهای صادراتی به نروژ است. این شرکت، مدل های برقی و بنزینی تولید می کند اما در نروژ، با شاسی بلند الکتریکی تَنگ (Tang) شهرت دارد. توان پیمایش این مدل، حدود ۴۰۰ کیلومتر است و در دو نمونه با قدرت های ۲۴۰ و ۵۱۰ اسب بخار تولید می‌شود.

byd_tang_ev_

تنگ الکتریکی با آستانه قیمت ۴۵ هزار دلار، ماشین ارزانی نیست اما فناوری ویژه ای برای باتری ها داره که براثر حادثه باعث آتش سوزی نمی‌شوند. فناوری موجود در باتری‌های تیغه‌ای بی‌وای‌دی، نظر مهندسان تسلا را جلب کرده و ظاهرا، مذاکراتی بین این دو شرکت چینی و امریکایی برای همکاری فنی شکل گرفته است.

لینک اند کو

دیگر خودروساز مهم چینی برای بازار اروپا، جیلی است. این شرکت، سهام دار اصلی ولوو سوئد، پول استار، لوتوس انگلیس، پروتون مالزی و تولید کننده‌ی تاکسی های لندن محسوب می‌شود. جیلی یک برند اختصاصی برای خودروهای برقی به نام لینک اند کو دارد. شاسی بلند برقی لینک اند کو به نام زیرو وان (۰۱)، در واقع نسخه‌ی چینی از xc40  ولوو است که تست های ایمنی اتحادیه اروپا را با ۵ ستاره پشت سر گذاشته.

هاوال اچ6 haval h6

هاوال، یکی دیگه از خودرسازهای باکیفیت چین اسن که تونسته در بازار استرالیا مشتری جذب کند. هاوال انواع شاسی بلندهای بنزینی با ابعاد مختلف، همراه پیشرانه های  هیبرید و پلاگین هیبرید، در فهرست محصولاتش دارد؛ مثل هاوال لاته، ماکیاتو و موکا که اسم‌های برگرفته از انواع قهوه هستند.

تانک 300 گریت وال

هاوال زیرمجموعه‌ی غول خودروسازی چین گریت وال است. در چین، افرادی که علاقه مند شاسی بلندهای دو دیفرانسیل با توانایی آفرود هستند، می‌توانند گریت وال تنک ۳۰۰ بخرند که در ظاهر شباهت زیادی به جیپ رانگلر دارد. تنک ۳۰۰، همراه قفل دیفرانسیل و موتور ۲ لیتر توربوشارژ، ۲۳۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کند و با قیمت ۲۵ هزار دلار فروخته می‌شود.

ORA-O2 cat اورا

گریت وال یک هاچبک چهاردر کوچک به نام اورا o2 کت (Ora O2 Cat) هم دارد که تمام برقی است و روی کاغذ می‌تواند با فیات ۵۰۰ الکتریکی یا مینی برقی رقابت کند. این مدل،، ۱۷۰ اسب بخار قدرت دارد و همراه دو مدل با توان پیمایش ۳۰۰ و ۴۰۰  کیلومتر تولید می‌شود. سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتر برساعت اورا O2، حدود  ۸ تا ۹ ثانیه است و برای صادرات به خارج چین حدود ۳۰ هزار دلار قیمت دارد.

هونگ چی Hongqi E-HS9

در چین، خودروی سوپرلوکس هم تولید می‌شود. طی سال‌های اخیر، شرکت هونگ چی، خودروهایی الهام گرفته از مرسدس بنز کلاس S و E  ساخت اما به‌تازگی شروع به الگوبرداری از رولزرویس کرده است. هونگ چی E-HS9، یک ماشین برقی با ابعاد و ظاهر مشابه رولزرویس کالینان است. این شاسی بلند لوکس چینی، ۵۵۰ اسب بخار قدرت با توان یپمایش ۴۵۰ کیلومتر دارد هونگ چی E-HS9 با آستانه قیمت ۸۰ هزار دلار در چین فروخته می‌شود. هونگ چی در سال ۲۰۲۱، حدود  ۳۰۰ هزار دستگاه خودرو تولید کرده است و به زودی، صادرات به سراسر جهان رو شروع می کند.

Hongqi S9

هونگ چی با همکاری مهندسان و طراحان اروپایی، یک ابرخوردی هیبریدی به نام S9 هم معرفی کرده است که هنوز به تولید نرسیده اما قرار است ۱۴۰۰ اسب بخار قدرت داشته باشد و  سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتر برساعت زیر ۲ ثانیه ارائه دهد.

منبع

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , بهترین خودروی چینی






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

0 نظر

صفحه 1 از 0

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
آخرین نظرات اخبار و مقالات
اطلس g : سلام دوستان، من ماشینم خواب بود و سه ماه استارت نخورده و الان استارت زدم که روشن نشد، باطری ساز میگه باطریش خراب شده. برج 5 تحویل گرفتم اطلس g. آیا گارانتی باطری شاملش میشه?? ماشین طبقه منفی 2 پارکینگ هست. و امکان انتقال ماشین به نمایندگی رو ندارم.داغی رو ببرم نمایندگی باطری نو میدهند? ممنون میشوم از دوستان اگه تجربه ای دارند بفرمایند و ما رو راهنمایی کنند .
وحید : داداش سایت سایپا هرکار میکنم نمیشه برم داخل ورود که میزنم رمز میزنم میزنه این کد ملی درسایت یافت نشد ی همچیـــن چــــیزی میزنه بازیابی رمز هم ک میزنم اونم همینو میگ چیکار کنم
akbar : درود هم میهن عزیز لطفاً برید شکایت ثبت کنید بنده خدا لینک گذاشته چند دقیقه وقت میگیره یعنی کلا ۱۷تااز خریداران ناراضی بودن از افزایش قیمت ؟؟؟هرجایی که میتونیم صدامون برسونیم که پیگیر بشن دوستان خبر بدن یا لینک و شماره تماس بزارن بیاید برا خودمون ارزش و احترام قائل بشیم یعنی تفاوت موتور و گیربکس فرمان برقی و سانروف ورینگ آلومینیومی و... ۲۰میلیون هس ولی چند تا آپشن ۲۰۰میلیون تومان
اکبر v4 : سلام دوستان من تارا وی۴ پیش فروش بودم تحویل ۳۱ شهریور خوشبختانه امروز فاکتور شده پرداخت وجه دومم ۲۶ مرداد بوده رنگ مشکی
وحید : سلام میخام برم تو کاربری خودم رمز عبور میزنم نمیشه فراموشی رمز هم میزنم نمیشه چیکار باید بکنم کسی اطلاع داره
علی : این حرفا چیه میزنی اخه.. بچه دو ساله چی میفهمه. مثلا بگید النگو زنم تا باور پذیر باشه 100جور کردید و یک ماه گریه کرده مثلا...
احسان : یه شماره ایی نیست ک زنگ بزنیم اینارو هالی کنیم ک آدم شن
احسان : چطوری باید شکایت کنیم کی جوابگوهه آخه این چ بلایی بود سر ما بدبخت اومد آخه من ک میدونم هیچکی جوابگو نیست آخرش همین ب گردنمون میندازن زورمون الکیه
احسان جهانبانی : 2سال صبر کردیم آخرش دنا پلاس معمولی مگه تولیدش متوقف نشد نامردا لااقل سانروف رینگ بزارید آخه چقد دزدین شما ما 15 تومن دیگه بدیم 6سرعته میشه پولش آخه چرا اینقد. دزدین شما
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
امید : 207 اتومات ارتقا تحویل 31 خرداد هنوز هیچ خبری نیست ، خراب بشن این ایرانخودرو سایپا
امیر : سلام سود تاخیر تافاکتور شدن حساب میشه یعنی روزی ک‌فاکتورشد دیگ محاسبه نمیکنن
ایکس22 : 1شهریور
رضا : سلام شما تحویل گرفتید ای اف هست یا ایکسیو. ماتیتور دارن اصلا؟؟
حمیدرضا : سلام آقا مهدی من پذیرش 3 مهر هستم اوایل امید داشتم زودتر تحویل بدن ولی با این روند میگم خدا کنه سر موقع تحویل بدن و تاخیر نداشته باشن راضی هستم
سورن 90روزه : سلام دوستان سود تاخیر بعد فاکتور از تاریخ پلاک شدن تا تاریخ تحویل حساب میشه یا از تاریخ حمل خودرو تا تحویل به نمایندگی محاسبه میشه؟
207 : متاسفم برایی شما ایشالااا ماشین تورو تنها ندن. تا دق کنیی
207 : جناب اصلا بلدنیستین حرف بزنید واقعا متاسفم براتون ماهم مث خردادیا 5 ماه. انتظار میکشیم همه رو 5 ماه. تحویل دادن. حالا نوبت ماه شد . شد یکساله واقعا متاسفم. واسه ادمایی مث شما ک دم از نا امیدیی فقط بلدین بزنید
نادر غالبی : سلام خواهشمند است فاکتور شده ها اعلام کنن ببینم روند فاکتور چطور پیش میره
دنا ابشنال24 : تو همین چند روز واستون پیام میاد