ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران

 

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران

 

خودروهای اتومات در ایران محبوبیت زیادی دارند و به همین علت ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران و بهترین خودروهای اتوماتیک بازار ایران را در این مقاله معرفی کرده‌ایم.


تعویض دنده اتوماتیک یکی از امکانات فنی مهم‌ و محبوب‌ در خودروهای امروزی است. این سیستم انواع مختلفی دارد؛ اما با یک هدف کلی برای آسودگی راننده از فرایند تعویض دنده در موقعیت‌های مختلف رانندگی عرضه می‌شود. امروزه، تقاضا برای خودروهای دنده خودکار آن‌چنان زیاد است که بسیاری از سازندگان مشهور دنیا تولید جعبه‌دنده‌های دستی را متوقف کرده‌اند. در این مقاله با عنوان ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران تلاش کرده‌ایم تا مطالب مفیدی به خوانندگان ارائه دهیم.

در ایران برخلاف روند کلی در بازار جهانی، عرضه خودروهای دنده‌دستی با تیراژ بسیار بیشتر از مدل‌های خودکار ادامه دارد. حتی در نمونه‌های ارزان‌قیمت چینی که به جعبه‌دنده CVT مجهز هستند، هزینه ساخت از جعبه‌دنده دستی ساده مشابه مدل‌های ایرانی بیشتر است. علاوه‌بر‌این، فناوری ساخت انواع جعبه‌دنده‌های خودکار CVT یا چند‌سرعته برای خودروسازان ایرانی حالتی بسیار ابتدایی و پرخرج دارد؛ درحالی‌که مدل دستی با هزینه کمتر از چند دهه قبل تولید می‌شود. همچنین، نباید فراموش کنیم که ایران‌خودرو و سایپا، غول‌های خودروسازی کشورمان، برنامه جامع و سریع برای پیشرفت فنی و توسعه محصولات با امکانات روز دنیا را دنبال نمی‌کنند.

 

مجموع عواملی که ذکر شد، جعبه‌دنده خودکار را برای خریدار ایرانی به آپشنی لوکس و مناسب خودروهای گران‌قیمت تبدیل کرده است. حتی معدود تولیدات ایران‌خودرو و سایپا با جعبه‌دنده خودکار تیراژ تولید بسیار اندک و قیمتی نامتعارف درمقایسه‌با مدل استاندارد دارند که خریدار را به پرداخت ۲۰ تا ۴۰ درصد پول بیشتر وادار می‌کند. در این مطلب، تعدادی از خودروهای دنده اتوماتیک موجود در ایران را با اولویت قیمت معرفی کرده‌ایم. این محصولات با مدل صفر کیلومتر در بازار آزاد وجود دارند.

از زمان تولید اولین خودروهای اتومات تا به امروز، سهولت استفاده از گیربکس‌های اتوماتیک در کنار لذت سواری با چنین خودروهایی، باعث شد تا روزبه‌روز بر تعداد خریداران آن‌ها افزوده شود. در همین راستا شرکت‌های خودروسازی هم برای این‌که بتوانند سهمی از این بازار پرتقاضا داشته باشند، سعی کردند تا با سرعت هرچه ‌تمام‌تر، تعداد خودرو‌های اتوماتیک حاضر در سبد محصولات خود را افزایش دهند.

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران گیربکس سی وی تی

در بازار کشور ما نیز خودروهای اتومات فراوانی به چشم می‌خورند که برخی از آن‌ها به لحاظ کیفیت ساخت، تنوع امکانات، طراحی ظاهری، توان خروجی و درنهایت بازار خریدوفروش، بر دیگری برتری دارند. در ادامه از میان خودروهای چینی، مونتاژی و وارداتی حاضر در سطح کشور، بهترین خودروهای اتومات بازار ایران را معرفی کرده‌ایم؛

بهترین گیربکس اتوماتیک در ایران

در بین گیربکس های اتوماتیک کدام یک مناسب خودروهای ساخت شرکت‌های داخلی است؟ حال می‌خواهیم درباره این موضوع بیشتر گفتگو کنیم. در خودروهای تولید داخل که دارای گیربکس‌های اتوماتیک هستند معمولاً از گیربکس AL4 استفاده شده است. گیربکس AL4 گیربکس مناسبی برای خودروهای ساخت داخل به حساب می‌آید. گیربکسی با چهار دنده جلو و یک دنده برای رفتن به عقب که قابلیت تعویض دستی نیز دارد. محدودیت سرعت در گیربکس AL4 تا دویست و بیست کیلومتر بر ساعت است.

ZF گیربکس دیگری است که در خودروهای داخلی به کار می‌رود. اگر می‌خواهید گیربکس دستی خودروی خود را تغییر دهید می‌توانید از ZF نیز استفاده کنید. گیربکس زد اف، یک گیربکس ساخت آلمان است که روی بسیاری از خودروهای شرکت پژو نیز مورد استفاده قرار می‌گرفت. سازگاری مناسب این گیربکس با خودروهای داخلی که اغلب نشدت گرفته از همان کمپانی پژو هستند باعث شده تا زد اف از مقبولیت بالایی در داخل برخوردار باشد. البته برای انتخاب بهتر است با تعمیرکار با تجربه نیز مشورت داشته باشید. در این زمینه تعمیرکاران با تجربه می‌توانند بیشترین کمک را به شما کنند.

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران گیربکس AL4

 

گیربکس AL4، متداول‌ترین گیربکس ترونیک اتوماتیک چهار سرعته در میان خودروهای تولید و مونتاژ داخل کشور است. این گیربکس در دهه ۹۰ میلادی توسط شرکت خودروسازی پورشه طراحی و تولید شد که پس از آن به شرکت پژو فروخته شد. گیربکس AL4 حدود دو دهه است در خط تولید گروه صنعتی ایران‌خودرو قرار دارد.

اکثر محصولات دنده اتوماتیک این خودروسازی ماننده خانواده پژو و سمند، مجهز به گیربکس مذکور هستند. هرچند که تاکنون ساخت داخل چندانی در خصوص قطعات این گیربکس در داخل کشور رخ نداده است، اما جالب است بدانید صدرنشین استهلاک و خرابی دنده‌های اتوماتیک در کشور AL4 است.

باتوجه به سال ساخت و فناوری AL4، مهندسان توجه چندانی به مدارات هیدرولیکی و ماژول‌های آن نداشته و این مساله سبب شده در کمتر از ۶۰ هزار کیلومتر به پر دردسرترین گیربکس اتوماتیک بدل شود. اگر مالک خودرو نیز نسبت به تعویض روغن گیربکس اهمیت ندهد، زمینه لازم برای تعویض دنده با کوبش و تقه را ایجاد خواهد کرد.

گیربکس AL4 با یک به روزرسانی و تغییر در ضرایب دنده کرانویل و پنیون در خودروهای رنو تندر۹۰ و ساندرو نیز مورد استفاده قرار گرفته است. نکته قابل تامل در اینجاست که AL4 روی محصولات رنو مشروط برنگهداری صحیح و اصولی از آن تا ۱۵۰ هزار کیلومتر کارکرد یک گیربکس کم استهلاک است. زیرا برخی از ماژول‌های هیدرولیکی و الکترونیکی این گیربکس دستخوش بهبود و ارتقا کیفیت قرار گرفته است.

فراموش نکنید که این گیربکس تاب و تحمل فشار بیش از حد برای حرکت را ندارد. اگر مالک خودروی مجهز به این گیربکس هستید، فراموش نکنید هیچگاه اقدام به موتور شویی نکنید. زیرا این مساله سبب ایجاد خطای الکترونیکی در کارکرد گیربکس خواهد شد. بنابراین اگر به دنبال خرید خودرو دنده اتوماتیک هستید، در انتخاب و نگهداری محصولات مجهز به گیربکس مذکور باید بیشترین دقت را داشته باشید.

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران گیربکس اتومات خودرو

خودروهای چینی به دلیل داشتن گیربکس اتوماتیک در بازار داخل کشور نسبت به خودروهای تولید داخل، اقبال بیشتری یافتند. گیربکس‌هایی که اغلب به لطف دانش فنی خودروسازان آلمانی یا قطعه سازان ژاپنی، بهترین عملکرد را دارند. یکی از خودروهای چینی پر طرفدار و البته خوش فروش این روزها، برلیانس است. این خودرو به دلیل مجهز بودن به یک گیربکس چهار سرعته اتوماتیک، تعویض دنده نرمی را در اختیار راننده قرار می‌دهد.

با وجود اینکه پارس خودرو تلاش فراوانی برای کالیبراسیون این گیربکس باتوجه به رفتار رانندگی و شرایط جوی کشور داشته، اما نتوانست میزان استهلاک قطعات این گیربکس را به دلیل کیفیت چینی کاهش دهد. گیربکس چهار سرعته این خودرو بیشتر از سایر گیربکس‌های چینی به ماژول‌های الکترونیکی و عملکرد دقیق TCU مجهز شده است. تا زمانی که دمای آب افزایش چشمگیر نداشته باشد و رفتاررانندگی با این خودرو نیز استاندارد باشد، کوبش یا تغییر در زمان تعویض دنده را حس نخواهید کرد.

زمان حرکت در سربالایی‌ها و شتاب‌های ناگهانی نباید به این خودرو فشار چندانی وارد کنید، زیرا مدارات هیدرولیکی برای افزایش ناگهانی فشار روغن طراحی نشدند. از سوی طراحی لیور دنده و جانمایی آن در کابین خودرو مطابق سلیقه مشتریان ایرانی و البته متد روز است. عمرمفید این گیربکس در صورت نگهداری اصولی ۸۰ هزار کیلومتر بوده که در صورت عدم توجه مالک خودرو به تعویض به موقع فیلتر روغن و روغن گیربکس، استهلاک آن افزایش و عمرمفید به ۶۰ هزار کیلومتر تقلیل خواهد یافت.

با تمام این تفاصیل نباید فراموش کرد که در میان گیربکس‌های اتوماتیک چینی در داخل کشور، بهترین سازگاری را با شرایط جوی، رفتار رانندگی و تامین قطعات خودرو مذکور دارد. این مساله سبب می‌شود که در میان خودروهای چینی از سوی مشتریان در بازار پرطرفدار تر باشد. گفتنی است که خدمات پس از فروش پارس خودرو نیز در موفقیت این محصول در بازار تاثیر بسزایی داشته است.

 

ماشین اتومات ارزان

رسیدن به یک گزینه مناسب در بازار خودروهای اتومات چندان ساده نیست، چون شما نه با قیمت‌های معقولی روبه‌رو هستید و نه گزینه‌های چندان زیادی را برای انتخاب پیش‌رو دارید؛ به‌ویژه اینکه این روزها بازار خودرو از هر وقت دیگری آشفته‌تر است و قیمت‌ها هر روز اوج می‌گیرند.

ترافیک سنگین این روزهای شهرهای بزرگ و سر و کله‌زدن با کلاچ و دنده، خیلی‌ها را به فکر خرید خودروهای اتومات می‌اندازد؛ خودروهایی که اگرچه راحتی بیشتری را به راننده می‌دهند اما در مقایسه با خودروهای دنده‌دستی، هزینه نگهداری و تعمیر بالاتری دارند و دیگر از مصرف سوخت پایین و شتاب هم در آنها خبری نیست. البته اینها بیشتر در خودروهای دنده اتومات ارزان بازار که قصد بررسی اجمالی آنها را داریم صدق می‌کند و اگر به سراغ مدل‌ بالاها بروید، قیمت بیشتر، شتاب بالاتر و مصرف سوخت پایین‌تری را به ارمغان می‌آورد.

رسیدن به یک گزینه مناسب در بازار خودروهای اتومات چندان ساده نیست، چون شما نه با قیمت‌های معقولی روبه‌رو هستید و نه گزینه‌های چندان زیادی را برای انتخاب پیش‌رو دارید؛ به‌ویژه اینکه این روزها بازار خودرو از هر وقت دیگری آشفته‌تر است و قیمت‌ها هر روز اوج می‌گیرند. در مقایسه با یکی دو سال پیش، گزینه‌های شما هم آب رفته است و با شدت‌گرفتن تحریم‌ها برخی از این خودروها دیگر نه در داخل تولید شده و نه از خارج وارد می‌شوند.

 

راهنمای خرید خودروی ارزان دنده اتوماتیک

بررسی گزینه‌های موجود و مشورت با افراد متخصص، پیش از خرید هر محصولی لازم است. در آشفته بازار خودروی کشور که قیمت‌ها زود به زود افزایش می‌یابند، آگاهی از شرایط بازار و جستجو و بررسی گزینه‌های موجود بیش از پیش ضروری به نظر می‌رسد. در این مقاله قصد داریم راهنمای خرید ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک را برای خوانندگان پدال ارائه کنیم.

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران

شاید در شرایط کنونی نتوان هیچ کدام از خودروهای بازار را ارزان قیمت نامید؛ چند سال پیش که خودروهای چینی با قیمت حدود ۶۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان در دسترس اقشار متوسط به بالای جامعه بودند، هیچ کسی فکر نمی‌کرد که روزی در این بازه قیمتی محصول صفر کیلومتری موجود نباشد. به دلیل تورم افسارگسیخته در بازار، هزینه‌هایی که چند سال پیش برای خودروهای باکیفیت خارجی پرداخت می‌شد، اکنون به برخی محصولات بی‌کیفیت اختصاص دارد. هر چند نمی‌توان در این شرایط خودروی ارزان پیدا کرد، سعی داریم در این مقاله ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران را معرفی کنیم.

ارزان‌ترین خودروهای اتومات در بازار

ارزان ترین خودروهای اتومات در بازار ایران کدام است؟ در این مقاله می‌خواهیم تعدادی از ارزان ترین ماشین های اتومات در بازار داخلی را به شما معرفی کنیم. گیربکس اتوماتیک یکی از گزینه‌هایی است که به تدریج در بین تمام خودروهای روز دنیا، جایگزین نمونه سنتی و دستی شده است. دیگر کمتر خودروی مدرنی را می‌بینیم که از جعبه دنده دستی استفاده کند. رانندگی با خودروهای دنده اتوماتیک بسیار راحت‌تر است و امنیت بیشتری را هم برای راننده و سرنشینان به ارمغان می‌آورد.

با وجود همه مزایایی که خودروهای اتوماتیک دارند، در کشور ما هنوز هم داشتن دنده اتومات، یک آپشن بزرگ و مهم برای خودروها تلقی می‌شود. آپشنی که می‌تواند قیمت یک خودرو را بسیار افزایش دهد.

ساخت گیربکس‌های اتوماتیک نیازمند بهره‌مندی از دانش و فناوری روز دنیا است که خودروسازهای داخلی از آن بی‌بهره‌اند. از طرفی قیمت این گیربکس‌ها نیز به مراتب بیشتر از گیربکس‌ها دستی است. به همین دلیل در خودروهای تولید داخلی معمولا از گیربکس دستی استفاده می‌شود. البته استثناهایی هم در این زمینه وجود دارند، ولی معمولا قیمت آنها خیلی بالا است.

ما در این مقاله می‌خواهیم به معرفی ارزان ترین ماشین های اتومات در ایران بپردازیم و همچنین شما را با ارزان ترین خودرو اتوماتیک ایران آشنا کنیم. فقط به این نکته توجه کنید که قیمت‌های ذکر شده مربوط به دی ماه ۱۴۰۰ هستند و ممکن است در تاریخی که شما این مطلب را می‌‌خوانید، قیمت‌ها تغییر کرده باشند. در ضمن بیشتر قیمت‌ها به‌ صورت تقریبی بیان شده‌اند و مربوط به خودروهای صفر یا یک سال کارکرد هستند.

ساینا اتوماتیک

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران ساینا

با توجه به مشابهت فنی ساینا و کوییک، تفاوت خاصی بین مدل دنده اتوماتیک این خودروها دیده نمی‌شود. در بازار آزاد، کوییک و ساینا خودکار بیش از ۲۰۰ میلیون تومان قیمت دارند و ارزان‌ترین خودروهای ایران هستند که نیاز به تعویض دنده دستی را رفع می‌کنند.

وزن خالص کوییک و ساینا مجهز به جعبه‌دنده CVT حدود ۱،۱۰۰ کیلوگرم است و پیشرانه ۱٫۵ لیتر با قدرت ۸۷ اسب‌بخار، سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتر‌بر‌ساعت را به ۱۵ ثانیه می‌رساند. ساینا دنده خودکار ازنظر امکانات داخل کابین، تفاوت خاصی با مدل دنده دستی ندارد؛ اما کوییک اتوماتیک از آپشن‌ اضافی مثل نمایشگر لمسی برخوردار است.

می‌توان گفت که ارزان ترین خودروی دنده اتوماتیک در بازار ایران ، ساینا است. این خودرو که توسط شرکت سایپا ساخته شده، تفاوت چندانی با خودروی دیگر این کمپانی یعنی تیبا ندارد. در واقع چند آپشن اضافی روی ساینا قرار داده شده و گیربکس آن نیز به اتوماتیک تغییر پیدا کرده است. این گیربکس از نوع CVT است و عملکردی معمولی دارد، اما برای افرادی که به دنبال یکی از ارزان ترین ماشین های اتومات هستند گزینه بدی به حساب نمی‌آید. موتور تیبا حجم ۱/۵ لیتری دارد و مصرف سوخت آن نیز حدود ۷ لیتر در هر صد کیلومتر است. به‌طور کلی کیفیت ساخت ساینا چندان بالا نیست، اما همان‌طور که گفتیم، اگر قیمت برای خریدار در اولویت اول باشد، ساینا یکی از گزینه‌های اصلی خواهد بود.

کوییک اتوماتیک

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران کوییک

کوئیک یکی از محصولات نسبتا جدید سایپا محسوب می‌شود که نسخه اتوماتیک آن یکی از ماشین های دنده اتومات ارزان در ایران است. در نسخه اتوماتیک این خودرو نه‌ تنها شاهد جعبه دنده CVT هستیم، بلکه آپشن‌هایی مانند نمایشگر داخل کابین نیز اضافه شده‌اند. کوئیک از نظر مشخصات فنی فرق چندانی با ساینای اتوماتیک ندارد. از نظر قدرت موتور نیز این دو خودرو تقریبا در یک سطح هستند. افرادی که به دنبال ارزان ترین ماشین دنده اتوماتیک هستند، می‌توانند به کوییک سایپا به عنوان یک گزینه جدی فکر کنند. قیمت کوییک اتوماتیک پلاس هم‌اکنون بیش از ۲۷۰ میلیون تومان است.

 

پژو ۲۰۶ اتوماتیک

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران پژو 206

تولید پژو ۲۰۶ اتوماتیک به نام تیپ ۶ حدود دَه سال پیش آغاز شد؛ اما تا امروز ادامه پیدا نکرد. نمونه‌های صفرکیلومتر این محصول کم‌یاب هستند؛ اما به‌دلیل بهره‌گیری از پیشرانه ۱٫۶ لیتری برای خودرویی با وزن خالص ۱،۱۰۰ کیلوگرم و میانگین مصرف سوخت ۷ تا ۸ لیتر در صد کیلومتر، بیش از ۲۰۰ میلیون تومان قیمت دارند.

دو خودروی پژو ۲۰۶ و ۲۰۷ جزو محبوب‌ترین خودروهای هاچ‌بک در بازار ایران هستند. پژو ۲۰۶ اتوماتیک که با عنوان تیپ ۶ شناخته می‌شود، یک خودروی نسبتا قدیمی است. تولید این خودرو از حدود ۱۰ سال پیش آغاز شده و در حال حاضر دیگر تولید نمی‌شود. به همین دلیل در بازار نمی‌توانید مدل صفر کیلومتر آن را پیدا کنید. این خودرو از یک پیشرانه ۱.۶ لیتری بهره می‌برد و سواری خیلی خوبی دارد. قیمت مدل‌های مختلف این خودرو با حدود ۱۰ سال کارکرده در بازار حدود ۱۷۰ میلیون تومان است.

پژو ۲۰۷ اتوماتیک

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران پژو 207

پژو ۲۰۷ اتوماتیک بهترین گزینه برای افرادی است که ۲۰۶ تیپ ۶ را تجربه کرده‌اند. البته بسیاری از کارشناسان عملکرد فنی این خودرو را معادل ۲۰۶ تیپ ۶ نمی‌دانند؛ چراکه استهلاک و هزینه نگه‌داری ۲۰۷ دنده اتوماتیک بیشتر است. پیشرانه و جعبه‌دنده چهارسرعته اتوماتیک در این خودروها مشابه است و سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتربر‌ساعت را در ۱۲ ثانیه فراهم می‌کند. در بازار آزاد، ۲۰۷ دنده اتوماتیک با قیمتی بیش از ۳۵۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

پژو ۲۰۷ هم می‌تواند به عنوان ارزان ترین خودروی اتومات بازار داخلی، یکی از گزینه‌های خریداران باشد. این خودرو از گیربکس AL4 استفاده می‌کند و کیفیت ساخت آن هم قابل قبول است. مصرف سوخت آن نسبتا پایین است و این یکی از دلایلی است که محبوبیتش را افزایش می‌دهد. پژو ۲۰۷ اتوماتیک دوسال کارکرده هم با قیمتی حدود ۳۷۰ میلیون تومان قابل خریداری است.

 

پژو پارس اتوماتیک

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران پژو پارس

هزینه خرید پارس اتوماتیک در‌مقایسه‌با ۲۰۷ اتوماتیک کمتر است؛ اما این خودرو نیز به تعداد محدود تولید شده و نسبتا گران است. پژو پارس اتوماتیک با موتور TU5 قدرت ۱۰۵ اسب‌بخار و گشتاور ۱۴۲ نیوتن‌متر فراهم می‌کند تا این خودرو ۱،۲۰۰ کیلوگرمی برای رسیدن به سرعت صد کیلومتر‌بر‌ساعت، به ۱۵ ثانیه زمان نیاز داشته باشد. پارس اتوماتیک با جعبه‌دنده چهارسرعته AL4 تولید می‌شود که از دید رانندگان، عملکردش ضعیف و سرعت تعویض آن کُند است.

پژو پارس اتوماتیک از آن خودروهایی است که برای مدتی تولیدش متوقف شده بود، اما مجددا به خط تولید بازگشت و اکنون به عنوان یکی از خودروهای اتوماتیک ارزان قیمت در بازار داخلی به فروش می‌رسد. این خودرو از گیربکس اتوماتیک AL4 استفاده می‌کند که عملکرد آن قابل قبول است. پژو پارس اتوماتیک بازار دست دوم خوبی هم دارد و می‌توانید مدل‌های کارکرده آن را با قیمت‌های مناسبی پیدا کنید. این خودرو اگرچه کیفیت ساخت چندان بالایی ندارد و مصرف سوختش هم زیاد است، اما یک خودروی جادار به حساب می‌آید و هزینه‌های نگهداری پایینی دارد.

 

ام وی ام ۳۱۵ اتوماتیک

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران ام وی ام 315

در سال‌های اخیر، واردات خودروهای چینی به ایران محدود شده است. با توقف مونتاژ انواع برلیانس به‌دست سایپا، حالا ام‌وی‌ام ۳۱۵ مدیران‌خودرو ارزان‌ترین مدل دنده اتوماتیک ساخت چین در بازار کشور محسوب می‌شود. برخلاف محصولات ایران‌خودرو و سایپا، تفاوت زیادی بین ام‌وی‌ام ۳۱۵ اتوماتیک با مدل دنده دستی وجود دارد. علاوه‌بر سپر جلو و ظاهر بیرونی متفاوت، داشبورد و طراحی داخلی ۳۱۵ اتوماتیک نیز فراتر از نسخه ساده است.

اگر به دنبال ارزان ترین ماشین اتومات در ایران ساخت کشور چین باشید، ام وی ام ۳۱۵ اتوماتیک یکی از گزینه‌های مناسب است.  ام وی ام ۳۱۵ اتوماتیک آپشن‌های خوبی دارد و می‌تواند یک انتخاب خوب در رده قیمت پایین باشد.

داشبورد این محصول جدید به X22 بسیار شبیه است و نمایشگر لمسی ۸ اینچ آن امکانات به‌روزی دارد؛ مثل ناوبری ماهواره‌ای فارسی، رابط بلوتوث، حسگر عقب و دوربین پارک. پیشرانه ۳۱۵ اتوماتیک مشابه مدل دنده دستی و از نوع ۱٫۵ لیتر تنفس‌طبیعی با قدرت ۱۰۷ اسب‌بخار است. این مدل ۱۲٫۵ ثانیه بعد از شروع حرکت به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد و میانگین مصرف سوختش ۷٫۵ لیتر در صد کیلومتر است.

 

ام وی ام X22 لاکچری اتوماتیک

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران ام وی ام ایکس 22

کوچک‌ترین کراس‌اور بازار ایران که هنوز روی خط مونتاژ باقی مانده، ام‌وی‌ام X22 است. این محصول با نسخه‌های مختلف مجهز به جعبه‌دنده دستی نیز تولید شد؛ اما از سال ۱۳۹۹ به‌بعد، فقط با مدل اسپرت لاکچری و جعبه‌دنده اتوماتیک عرضه می‌شود. مدیران خودرو این محصول را با قیمت حدود ۵۰۰ میلیون تومان پیش‌فروش می‌کند.

ام‌وی‌ام X22 از پیشرانه ۱٫۵ لیتر با قدرت ۱۰۵ اسب‌بخار استفاده می‌کند؛ به‌همین‌دلیل، چندان پرشتاب و قدرتمند نیست. این کراس‌اور کوچک ۱۵ ثانیه بعد از شروع حرکت به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد و میانگین مصرف سوخت آن ۷ تا ۸ لیتر در صد کیلومتر است.

ام وی ام X22 یک کراس‌اور نسبتا کوچک است که مدل اسپرت لاکچری آن با جعبه دنده اتوماتیک تولید می‌شود. این خودرو امکانات به‌روز و ظاهر زیبایی دارد، اما قیمت آن به حدود ۵۰۰ میلیون تومان می‌رسد که مسلما ارزان ترین ماشین دنده اتومات در بازار نیست، اما باز هم قیمت قابل قبولی دارد. در مجموع اگر به دنبال ارزان ترین ماشین دنده اتومات در ایران باشید، باید به این خودرو نیز گوشه چشمی داشته باشید.

 

جک S3

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران جک اس 3

کراس‌اور اندازه کوچک جک با نام S3 در ایران عرضه می‌شود. این محصولِ مونتاژ کرمان‌موتور فقط با جعبه‌دنده اتوماتیک CVT در بازار ایران حضور دارد و به پیشرانه ۱٫۶ لیتر تنفس‌طبیعی مجهز است. این خودرو ۱۰۷ اسب‌بخار قدرت و ۱۵۵ نیوتن‌متر گشتاور  تولید می‌کند. سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتر‌بر‌ساعت جک S3 تقریبا ۱۴ ثانیه و میانگین مصرف سوختش ۷ لیتر در صد کیلومتر است.

 

ام وی ام X33 اتوماتیک

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران ایکس 33

در سال ۱۴۰۰، مدیران‌خودرو دو مدل X33 مونتاژ می‌کند. نسخه ارزان‌تر مشابه سال‌های قبل به جعبه‌دنده CVT مجهز است؛ اما مدل جدید با جلوپنجره و ظاهر متفاوت، از جعبه‌دنده اتوماتیک پنج‌سرعته به‌همراه سیستم مدیریت تعادل اضطراری و تقسیم ترمز (ESP) بهره می‌برد. در سال‌های اخیر، X33 پرفروش‌ترین خودرو چینی بازار ایران لقب گرفته است. این محصول با سابقه حضور دَه‌ساله در کشورمان، مشکل خاصی از‌نظر تأمین لوازم یدکی و خدمات پس از فروش ندارد.

پیشرانه دولیتری تنفس‌طبیعی با ۱۳۴ اسب‌بخار قدرت و جعبه‌دنده CVT نیز نیاز خانواده را به کراس‌اور مناسب رانندگی روزانه و سفرهای بین‌شهری پاسخ می‌دهد. سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتر بر ساعت X33 حدود ۱۳ تا ۱۴ ثانیه و میانگین مصرف سوختش ۱۰ لیتر در صد کیلومتر است. مدل جدید X33 با جعبه‌دنده اتوماتیک پنج‌سرعته شتاب‌گیری بهتری از مدل CVT دارد؛ اما کمی افزایش مصرف سوخت به مالک تحمیل می‌کند. احتمالا تولید نسخه CVT از X33 در ماه‌های آینده متوقف خواهد شد.

 

چری آریزو ۵ اتوماتیک

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران چری آریزو 5

آریزو ۵ یکی از معدود خودروهای سدان چینی موجود در ایران است که ازنظر فنی، کیفیت راضی‌کننده‌ای دارد. این محصول با پیشرانه ۱٫۵ لیتر توربوشارژ، ۱۴۷ اسب‌بخار قدرت تولید می‌کند. جعبه‌دنده CVT آریزو ۵ را در ۱۰ ثانیه به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رساند تا یکی از خودروهای چینی پرشتاب‌ِ بازار ایران باشد. ناگفته نماند میانگین مصرف سوخت این خودرو ۸ لیتر در صد کیلومتر است.

قیمت ۶۲۷ میلیون تومان مهم‌ترین نکته منفی چری آریزو ۵ اتوماتیک است. این موضوع بسیاری از خریداران را به‌سمت کراس‌اورهای چینی مثل X33 هدایت می‌کند که با پیشرانه ضعیف‌تر، فضا و راحتی بیشتر فراهم می‌کنند.

 

جک S5 اتوماتیک

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران جک اس 5

اولین نمونه‌های وارداتی جک S5 به پیشرانه تنفس‌طبیعی و جعبه‌دنده دستی مجهز بود؛ اما خیلی زود مدل توربوشارژ با جعبه‌دنده اتوماتیک به تنها گزینه خریدنی در ایران تبدیل شد. این محصول به‌دلیل بهره‌گیری از قدرت مناسب و شتاب‌گیری رضایت‌بخش و ابعاد مشابه کراس‌اورهای کره‌ای، فروش زیادی در بازار کشورمان تجربه کرده است. این محصول احتمالا به‌زودی با پیشرانه توربوشارژ ۱٫۵ لیتر تولید خواهد شد و ضمن استفاده از جلوپنجره و ظاهر جدید، ۱۷۴ اسب‌بخار قدرت و ۲۵۱ نیوتن‌متر گشتاور تولید خواهد کرد.

ازنظر توانایی فنی، تفاوت خاصی بین جک S5 جدید و مدل قبلی با موتور دو لیتر وجود ندارد؛ اما مصرف سوخت نسخه ۱٫۵ لیتری کمتری خواهد بود. زمان لازم برای سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتر‌بر‌ساعت جک S5 حدود ۱۲ ثانیه و میانگین مصرف سوخت آن ۱۱ تا ۱۲ لیتر در صد کیلومتر است که با قیمتی حدود ۸۰۰ میلیون تومان در بازار ایران معامله می‌شود.

 

چری تیگو ۷

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران چری تیگو 7

گران‌ترین محصول مدیران خودرو در بازار ایران لوکس‌ترین کراس‌اور چینی کشورمان محسوب می‌شود. شرکت عرضه‌کننده چری تیگو ۷ را حدود یک میلیارد تومان قیمت‌گذاری کرده است. این محصول با پیشرانه ۱٫۵ لیتری توربوشارژ، ۱۴۷ اسب‌بخار قدرت و ۲۱۰ نیوتن‌متر گشتاور فراهم می‌کند. سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتر بر ساعت تیگو ۷ حدود ۱۱ ثانیه و میانگین مصرف سوختش ۷ لیتر در صد کیلومتر است.

علاوه‌بر ظاهر زیبا و کیفیت نسبتا مناسب ادوات داخل کابین، پیشرانه متناسب با وزن خودرو و جعبه‌دنده ۶ سرعته دبل‌کلاچ، چری تیگو ۷ را به کراس‌اوری باکیفیت در‌مقایسه‌با دیگر خودروهای چینی بازار ایران تبدیل کرده است. این محصول البته با قیمتی نسبتا گران برای بخش بزرگی از مردم ایران دست‌نیافتنی به‌نظر می‌رسد؛ اما ثابت می‌کند که خودروسازی چین محصولات نزدیک به استاندارد جهانی نیز دارد.

 

دیگنیتی بهمن خودرو

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران دیگنیتی

کراس‌اور دیگنیتی پرایم بهمن موتور در واقع محصولی از برند «فنگون» است و چینی‌ها و حتی مشتریان بازار کره جنوبی آنرا با نام Fengon iX5 می‌شناسند. البته در برخی بازارهای صادراتی دیگر نیز iX5 با نام و نشان دانگ‌فنگ فروخته می‌شود. دانگ فنگ iX5 محصول سال ۲۰۱۸ است و پلتفرم یکسانی با برادر قدیمی‌ترش، یعنی DFSK 580 دارد. البته دانگ فنگ برای طراحی iX5 مسیری کاملا متفاوت را رفته طوری که حالا با کراس‌اوری کوپه روبرو هستیم.

دیگنیتی پرایم با طول ۴/۶۸ متر، عرض ۱/۸۶ متر و ارتفاع ۱/۶۴ متر، در سگمنت کراس‌اورهای سایز متوسط جای می‌گیرد. دیگنیتی پرایم در بازار چین فقط با موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ عرضه شده ولی این موتور، با دو خروجی مختلف در اختیار مشتریان قرار گرفته است.

در تیپ ۲۲۰T این خودرو با کد موتور SFG15T، قدرت به حدود ۱۵۰ اسب بخار و گشتاورش به ۲۲۰ نیوتن متر می‌رسد. اما در تیپ ۲۸۰T این خودرو با کد موتور HD15A، قدرت به ۱۸۰ اسب بخار و گشتاور نیز به ۲۷۰ نیوتن متر می‌رسد. ضمن اینکه برای هردو تیپ دیگینیتی در بازار چین، گیربکس ۶ سرعته دستی و گیربکس CVT نیز قابل انتخاب خواهد بود.

اما دیگنیتی پرایم بهمن موتور با ضعیف‌ترین موتور توربوشارژ خود، یعنی موتور ۱۵۰ اسبی به ایران می‌آید؛ پس به لحاظ قدرت موتور، تفاوت خاصی با سایر رقبای چینی‌اش در بازار ایران ندارد.

فنگون iX5، سال ۲۰۱۸ در نمایشگاه پکن معرفی شد و همچنان تولید می‌شود. پیشرانه اصلی این کراس‌اور اندازه متوسط، ۱/۵ لیتر توربوشارژ است که قدرت ۱۵۰ اسب‌بخار در ۵ هزار دوربردقیقه و گشتاور ۲۲۰ نیوتن‌متر از ۱۵۰۰ تا ۴۰۰۰ دوربردقیقه تولید می‌کند. فنگون iX5 با جعبه‌دنده دستی ۶ سرعته یا CVT عرضه می‌شود که البته مدل دنده‌خودکار مخصوص صادرات است. این محصول، مشابه دیگر شاسی‌بلندهای چینی، صرفا دیفرانسیل جلو خواهد بود و میانگین مصرف سوخت ۷/۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر (براساس بنزین استاندارد چین) فراهم خواهد کرد.

 

SWM سیف خودرو

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران SWM

در بازار چین، SWM G05 با دو نوع پیشرانه عرضه می‌شود. نسخه پایه مجهز به موتور ۲ لیتری تنفس‌طبیعی و جعبه‌دنده دستی است که ۱۴۳ اسب‌بخار قدرت و ۱۹۰ نیوتن‌متر گشتاور دارد. مدل قوی‌تر پیشرانه ۱/۵ لیتری توربوشارژ و جعبه‌دنده ۶ سرعته خودکار دارد که ۱۵۶ اسب‌بخار قدرت و ۲۳۰ نیوتن‌متر گشتاور تولید می‌کند. براساس اطلاعات موجود، سیف خودرو مدل توربوشارژ را در ایران مونتاژ کرده است. باتوجه‌به آمار فنی، سرعت‌گیری صفر تا صد کیلومتربرساعت این محصول احتمالا ۱۴ ثانیه طول خواهد کشید.

 

چری آریزو ۶

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران چری آریزو 6

آریزو ۶، سدان خانوادگی بزرگ‌تر و لوکس‌تر از آریزو ۵ کمی کوچک‌تر از هیوندای سوناتا و تویوتا کمری است و رقیب چینی در بازار ایران ندارد. پلتفرم این خودرو، M۱X نام دارد و اختصاصا توسط چری تولید می‌شود. براساس اعلام رسمی این شرکت، گروه خودروسازی جگوار لندرور بر طراحی و ساخت پلتفرم M۱X، نظارت داشته است.

جزئیات فنی آریزو ۶ تفاوت چندانی با آریزو ۵ و آریزو ۷ ندارد. این خودرو هم، از پیشرانه‌ی توربوشارژ ۱.۵ لیتری (مدل SQRE۴T۱۵B ساخت چری) در تمامی نسخه‌های خارج از چین، بهره می‌برد. با این حساب، نهایت قدرت ۱۴۷ اسب‌بخار در ۵۵۰۰ دور بر دقیقه و گشتاور ۲۱۰ نیوتن‌متر از ۱۷۵۰ تا ۴۰۰۰ دور بر دقیقه، فراهم خواهد شد. این توانایی‌ها، مدل فعلی آریزو ۵ توربو را در زمانی حدود ۱۰ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می‌رساند و طبیعتا برای آریزو ۶ با کمی وزن بیشتر، رسیدن از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت را در زمانی حدود ۱۱ ثانیه ممکن خواهد کرد.

میانگین مصرف سوخت خودرو با توجه به آمار سایت‌‌های چینی و کیفیت بنزین داخلی، عددی در حدود ۹ تا ۱۰ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است. نهایت سرعت سدان جدید چری، ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت خواهد بود.

 

برلیانس H220 و H230

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران برلیانس اچ 220

وقتی صحبت از ارزان ترین خودرو اتوماتیک در بازار ایران می‌شود، بی‌تردید خودروهای چینی جزو اولین گزینه‌ها به شمار می‌روند. یکی از ارزان ترین خودروهای اتوماتیک چینی برلیانس H220 است. این هاچ‌بک یک گیربکس شش سرعته از نوع AMT دارد و از امکانات نسبتا خوبی هم بهره می‌برد. نسخه سدان همین خودرو هم با نام برلیانس H230 شناخته می‌شود که امکانات مشابهی با H220 دارد و باز هم از گیربکس AMT استفاده می‌کند. هر دو خودرو به دلیل قیمت پایینی که دارند، گزینه خوبی برای خریداران به شمار می‌روند، اما به شرطی که انتظار خیلی بالایی از آنها نداشته باشید. قیمت برلیانس H220 با تقریبا چهار سال کارکرد در بازار حدود ۲۳۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان و قیمت برلیانس H230 حدود ۲۸۰ میلیون تومان است.

 

دانگ فنگ H30 کراس

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران اچ سی کراس

یکی دیگر از ارزان ترین خودرو های اتومات در بازار ایران، خودروی دانگ فنگ H30 کراس است که توسط ایران‌خودرو مونتاژ می‌شود، اما در واقع یک خودروی چینی است. این خودرو امکانات خوبی دارد و به عنوان یک ماشین جادار می‌توانید روی آن حساب کنید، اما کیفیت ساختش چندان مطلوب نیست. ضمن اینکه در مسیرهای شهری سوخت زیادی مصرف می‌کند. گیربکس اتوماتیک چهار سرعته این خودرو ساخت ژاپن است و هماهنگی خوبی با پیشرانه دارد. قیمت مدل صفر این خودرو در بازار حدود ۳۵۵ میلیون تومان است. اما مدل‌های چهار یا پنج سال کار کرده را می‌توان با حدود ۲۸۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان هم خریداری کرد.

 

تندر ۹۰

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران تندر 90

تندر ۹۰ یکی از ماشین های دنده اتوماتیک ارزان در بازار داخلی است که از گیربکس قدیمی‌تری در مقایسه با سایر گزینه‌های هم‌رده استفاده می‌کند. اما استقبال از این خودرو خوب بوده و مشتریان نسبتا زیادی دارد. احتمالا دلیل این موضوع آن است که تندر ۹۰ امتحان خود را پس داده و افراد باور دارند که مدل اتوماتیک آن هم از کیفیت قابل قبولی برخوردار است. به هر حال این خودرو آپشن خاصی را در اختیار شما نمی‌گذارد، اما در مقایسه با اکثر خودروهای اتوماتیک دیگر، هزینه نگهداری پایین‌تری دارد. مدل چهار سال کارکرده تندر ۹۰ اتوماتیک را می‌توانید با قیمت حدودی ۳۲۰ میلیون تومان در بازار پیدا کنید.

 

رنو ساندرو

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران رنو ساندرو

قیمت رنو ساندرو تقریبا مشابه X22 است (کمی بالاتر)، اما تفاوت‌های زیادی بین این دو دیده می‌شوند. ساندرو یک خودروی اتومات ارزان است که از فناوری نسبتا قدیمی استفاده می‌کند، اما کیفیت ساخت قابل قبولی دارد و ویژگی‌هایی مانند کابین جادار، آن را به یک خودروی محبوب تبدیل کرده‌اند. اگر به دنبال بهترین خودروی اتوماتیک ارزان باشید، حتما باید ساندرو و ویژگی‌های آن را مد نظر قرار دهید.

در این مطلب به معرفی تعدادی از خودروهای اتومات ارزان در بازار ایران پرداختیم. این خودروها دارای کیفیت ساخت متفاوتی هستند و آپشن‌های متنوعی دارند. اما همگی در رده‌های پایین قیمتی قرار می‌گیرند و به همین دلیل جزو خوش‌فروش‌ترین ماشین‌های داخلی به شمار می‌روند. نظر شما درباره ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران چیست؟ کدام یک از خودروهایی که معرفی کردیم ارزش خرید بالاتری دارند؟ لطفا نظرات خود را از طریق کامنت‌ها با پدال به اشتراک بگذارید.

 

ارزان ترین ماشین‌ اتومات در بازار ایران

با نگاهی به فهرست بالا، می‌توان ساینا اتوماتیک را ارزان ترین ماشین اتومات در بازار ایران دانست. این خودرو هم‌اکنون با قیمتی کمتر از ۲۰۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد که شاید ارزان ترین خودرو صفر کیلومتر در میان گزینه‌های اتومات بازار باشد. البته این خودرو با توقف تولید روبه‌رو شده است، اما مدل‌های کارکرده از این خودرو در بازار وجود دارد که به دلیل محدودیت تولید، در همین حدود قیمت دارند.

 

ارزان ترین ماشین اتومات ۱۴۰۰

ارزان ترین ماشین اتومات ۱۴۰۰ را می‌توان نمونه‌های کارکرده مدل پایین از ام‌وی‌ام ۱۱۰ دانست. همچنین پژو ۲۰۶ نیز در شرایط کنونی با قیمت حدود ۲۰۰ میلیون تومان آگهی می‌شود. نمونه‌های دست دوم از پژو پارس و تندر ۹۰ نیز در بازار وجود دارند که البته قیمت‌هایی بیشتر از ۲۰۰ میلیون تومان دارند.

 

بهترین خودروهای اتومات بازار ایران

صنعت خودروسازی هر روز بیشتر و بیشتر پیشرفت می‌کند و بازارها و برندهایی که خود را با این سرعت پیشرفت وفق ندهند در رقابت جذب مشتری باز می‌مانند. این عبارت بدون شک یکی از مهمترین معیارهای خودروسازان بزرگ و معروف دنیا است و چه برای فروش در کشور خودشان و چه در سرتاسر دنیا، همواره طبق سلایق و البته ابداعات جدید محصولات بهتر و جدیدتری ارائه می‌کنند.

در ایران نیز از چند سال پیش به غیر از خودروهای قدیمی و کلاسیک دنده‌ای، نوع اتوماتیک هم در بین تولیدات شرکت‌های داخلی خودروساز جای گرفته است. هر چند که همچنان کیفیت ساخت و به‌روز بودن خودروهای اتوماتیک ایرانی به سطح خودروهای خارجی نمی‌رسد، اما در بین این تولیدات مواردی هستند که با توجه به بودجه خریدار می‌توانند گزینه منطقی و مناسبی برای سواری و رانندگی تلقی شوند.

در ادامه این مطلب، به بررسی چند نمونه از بهترین خودروهای اتومات خارجی که کیفیت رانندگی قابل‌قبولی را در مقایسه با سایر تولیدات داخل ارائه می‌کنند، می‌پردازیم.

بهترین خودروهای دنده اتومات ایرانی کدامند؟

بهترین خودروهای دنده اتومات بازار ایران کدامند؟ این سوال بسیاری از افرادی است که قصد خرید خودروی دنده دستی ندارند و به دنبال بهترین خودروهای دنده اتومات بازار ایران هستند تا بتوانند بهترین گزینه را برای خرید انتخاب کنند.

ماشین‌های سواری و غیر سواری به دسته‌های مختلف و متنوعی تقسیم می‌شوند. چه از نظر ابعاد و اندازه و قیمت، چه از لحاظ ایمنی و امکانات و چه در کلاس ساخت و رعایت استانداردها خودروها تفاوت بسیاری با هم دارند (پیش‌تر درباره انواع کلاس‌بندی خودرو صحبت کرده بودیم).

یکی از کلی‌ترین و جامع‌ترین فرق‌ها بین ماشین‌های امروز در نوع جعبه‌دنده و دنده‌ای و اتوماتیک بودن آن‌هاست؛ به‌ویژه در سواری‌ها در هر کلاسی، چه از هاچ‌بک و سدان بگیرید تا کوپه و کراس‌اوور و … این اتوماتیک یا دنده‌ای بودن در اغلب موارد بیانگر نمایش خاصی از قدرت و ظرافت در رانندگی است.

شاید گزینه‌هایی در بازار ایران باشند که بین نسخه دنده‌ای و اتومات آنها فرق خاصی نباشد، اما در اکثر موارد اینطور نیست و یک خودروی اتوماتیک نسبت به تیپ دنده‌ای همان مدل، از انعطاف و ترکیب بهتری در قسمت فنی و مکانیکی ماشین بهره می‌برد. ضمن اینکه می‌توان به راحتی حدس زد که نسخهٔ اتوماتیک یک مدل از امکانات و آپشن‌های بیشتریی بهره می‌برد و از لحاظ ایمنی و قدرت و استحکام بدنه، قوی‌تر و البته گرانتر از نسخهٔ معمولی آن است.

در ایران نیز چندین نمونه داخلی و خارجی وجود دارند که بنا به قیمت‌هایشان جزو محبوب‌ترین‌ها و بهترین ماشین‌های اتوماتیک بازار به حساب می‌آیند. مطمئناً سهم محصولات خارجی از خودروهای اتوماتیک در محبوبیت بیشتر است.

در نهایت باید بگوییم که اصلی‌ترین تفاوت یک خودروی دنده‌ای و اتومات در قسمت گیربکس و تعویض دندهٔ آن است، به‌نوعی که شما در یک ماشین اتومات برخلاف یک ماشین دنده‌ای دیگر به شکل سنتی درگیر تعویض دنده نخواهید بود.

در ادامهٔ این مطلب تلاش کرده‌ایم تا چند نمونه از بهترین خودروهای اتوماتیک بازار ایران را به شما معرفی کنیم و به برخی از نقاط قوت و ضعف هر کدام اشاره کنیم.

 

کوییک پلاس

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران کوییک پلاس

اولین گزینهٔ فهرست بهترین خودروهای اتوماتیک بازار ایران یک خودروی داخلی و ساخت شرکت سایپا است. بله این درست که محصولات داخلی این شرکت از کیفیت بالا و خوبی بهره نمی‌برند، اما در میان آن‌ها شاید کوییک تنها مدلی است که با ارفاق و کمی چشم‌پوشی از ضعف‌ها و البته به خاطر قیمت پایینش می‌توان از آن برای پیشنهاد خرید یک خودروی ایرانی دنده اتوماتیک کمک گرفت.

نسل اول کوییک در سال ۱۳۹۵ معرفی شد و سایپا تا به امروز روی نسل‌های بعدی آن کار کرده است. کوییک پلاس اتومات امکانات خوبی در بخش رفاهی دارد؛ سطح ایمنی و استحکام آن از دیگر محصولات این شرکت بالاتر است و البته مجهز به جعبه‌دنده با فناوری CVT است که راندمان خوبی را در اختیار راننده‌اش قرار می‌دهد. هر چند کوییک همچنان از کیفیت ساخت کابین و عایق‌بندی پایینی رنج می‌برد.

 

برلیانس H330

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران برلیانس اچ 330

این مدل برلیانس شبیه به برادر دیگرش یعنی برلیانس H320 است. این دو ماشین در آپشن‌ها و حتی چهره‌شان از زاویه دید جلو تفاوت خاصی باهم ندارند و تنها نکته قابل توجه این است که H330 در کلاس سدان و H320 به صورت هاچ‌بک ساخته شده است.

علت اینکه مدل H330 در فهرست بهترین خودروهای اتومات قرار گرفته بیشتر به خاطر رخ شیک‌تر و شکیل‌تر این مدل نسبت به نمونهٔ هاچ‌بک آن است. در واقع، طراحی برلیانس هاچ‌بک به خاطر فرم عجیب این خودرو و صندوق جمع‌و‌جور آن که با کشیدگی جلوی ماشین در تضاد است، حس خوبی به آدم نمی‌دهد.

برلیانس H330 که از سال ۹۴ به ایران آمد و بعداً روی خط تولید قرار گرفت از زنجیر تایم به جای تسمه تایم بهره می‌برد. ضمن اینکه در این چند سال، اغلب صاحبان این خودرو از کیفیت و کارکرد جعبه‌دنده اتومات آن رضایت دارند.

گفتنی است که برلیانس H330 کیفیت چندان بالایی در ساخت قطعات و کابین ندارد، اما در نسخه‌های جدیدتر که از ۴ سال پیش عرضه شد، عملکرد گیربکس آن بهبود پیدا کرده و تفاوت نسخه دنده‌ای و اتومات آن کاملاً محسوس است.

 

پژو ۲۰۷

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران پژو 207

خیلی از خریداران به‌درستی فرق خاص و بزرگی در ظاهر پژو ۲۰۶ و پژو ۲۰۷ نمی‌بینند و شاید این موضوع یکی از اصلی‌ترین دلایل استقبال کم از این هاچ‌بک زیبای فرانسوی نسبت به هم‌خانواده خود باشد.

ایران خودرو با معرفی نسخهٔ بازطراحی شدهٔ این ماشین و اضافه کردن چندین آپشن مثل دی‌لایت، چراغ‌های ال‌ای‌دی و نمایشگر لمسی سعی در جذاب‌تر کردن این ماشین کرد. همچنین، در نیمهٔ دوم سال ۹۹ نیز نسخه پانورامای پژو ۲۰۷ در فهرست تولیدات این شرکت قرار گرفت که مجهز به فرمان برقی هم شده است.

پژو ۲۰۷ اتومات برخلاف خیلی از محصولات مشابه ایران خودرو کیفیت ساخت مطلوبی دارد، راندمان گیربکس آن مناسب است و مصرف سوخت پایینی هم دارد. این درست که شاید در ظاهر فرق چندانی با پژو ۲۰۶ نمی‌توان در آن دید، اما هنگام رانندگی این تفاوت عملکرد خود را نمایان می‌کند. از معایب این محصول می‌توان به فرمان‌پذیری و کنترل متوسط ماشین در پیچ‌ها و همچنین گرانی لوازم یدکی آن اشاره کرد.

به طور کلی، اگر به دنبال بهترین خودروهای اتوماتیک داخلی هستید، بد نیست پژو ۲۰۷ را در بین گزینه‌های خود داشته باشید.

 

بسترن B30

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران بسترن B30

خودروی اتومات دیگر که در فهرست بهترین ماشین‌های دنده اتومات قرار گرفته توسط گروه بهمن و از سال ۹۶ به کشور وارد شده و بسترن B30 نام دارد. این سدان که کیفیت ساخت بالایی دارد با قدرت تمام مدل‌های هم‌رده داخلی و خارجی خود در بازار کشور را به چالش می‌کشد.

بسترن B30 از چهره بسیار شیک و زیبایی برخوردار است و در نگاه اول ممکن است آن را با یک خودروی بسیار گران آلمانی و یا حتی رنو تلیسمان اشتباه بگیرید! دلیلش این است که دقیقاً این محصول تحت نظارت مهندسانی آلمانی و از روی برخی مدل‌های شرکت فولکس واگن طراحی و ساخته شده است.

بسترن B30 از امکانات رفاهی و ایمنی خوبی بهره می‌برد و توانسته استاندارد ۵ ستاره را در آزمایش تصادف دریافت کند و کارکرد گیربکس آن نیز نسبت به رقبای مستقیمش مثل برلیانس H330 بهتر است. این خودرو شتاب اولیه بالایی ندارد و متاسفانه به‌علت پراکندگی محدود، از بازار تعمیر و لوازم یدکی خوبی برخوردار نیست.

 

هیوندای i20

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران هیوندای i20

در ادامهٔ معرفی بهترین خودروهای اتوماتیک به یکی از موفق‌ترین مدل‌ها چه در ایران و چه در دنیا می‌پردازیم. یکی از زیباترین هاچ‌بک‌های رده متوسط بازار که امروز نزدیک به یک دهه از معرفی آن در کشور می‌گذرد: هیوندای i20.

بعد از نسخه‌های وارداتی اول که به نتایج خوبی نرسید، نسل و نسخه دوم آن به صورت مونتاژ شده توسط کرمان موتور ساخته و روانه بازار شد. هیوندای i20 جدید توسط یک گروه آلمانی طراحی شده و این چهرهٔ جدید از حدود ۳ سال پیش توسط گروه واردکننده ایرانی به چند آپشن اضافه‌تر مجهز شد که امروز از این مدل به‌عنوان i20 آپشنال نام برده می‌شود.

هیوندای i20 کیفیت ساخت و عایق‌بندی خوبی دارد و علیرغم هاچ‌بک بودنش گنجایش و ظرفیت زیادی در کابین و اتاقک در اختیار سرنشینان قرار می‌دهد. مصرف سوخت این خودرو کمتر از ۷ لیتر در صد کیلومتر بوده و همین موضوع باعث شده که هیوندای i20 یکی از کم‌مصرف‌ترین خودروهای بازار ایران باشد.

با وجود نداشتن شتاب اولیه بالا و امکانات رفاهی و جانبی کمتر نسبت به سایر رقبا، گزینه خوبی برای مصرف روزمره و عادی شهری محسوب می‌شود.

 

مزدا ۳ جدید

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران مزدا 3

مزدا ۳ از اولین روز معرفی خود که حدود ۱۰ سال از آن می‌گذرد تا به حالا دچار فراز و نشیب‌های بسیاری شده است. انواع و اقسام مشکلات واردات و تحریم و همچنین، پشتیبانی سازنده و واردکننده آن باعث شدند این محصول با وجود زیبایی تحسین برانگیزی که داشته نتواند آنچنان که باید جای خود را در میان متقاضیان باز کند.

مزدا ۳ در چهرهٔ جدید خود تغییر کاملاً محسوس و مثبتی داشته و به نظر بسیاری از افراد شمای این ماشین بسیار نزدیک به طراحی شیک و جذاب خودروهای روز اروپا شد. تیپ ۴ این محصول در کنار چهرهٔ زیبایش، دارای کیفیت ساخت و فرمان‌پذیری مثال‌زدنی است و گیربکس هوشمند و اسپرت آن جای هیچ گله و شکایتی باقی نمی‌گذارد.

تا قبل از تورم لجام گسیختهٔ سال‌های اخیر که قیمت این ماشین را به نزدیک یک میلیارد هم رساند، مزدا ۳ نیو به‌تدریج در حال تبدیل شدن به محبوبیتی از جنس رنو مگان و دیگر خودروهای هم‌رده‌اش بود. سیستم تعلیق دوگانهٔ آن و همچنین کنترل و پایداری ماشین در تیپ ۴ از تمام نسل‌های قبلی بهتره بوده و این محصول را به گزینه‌ای جذاب برای کسانی که قصد خرید یک خودروی اتوماتیک دارند بدل کرده است.

این سدان ژاپنی متاسفانه در قسمت عقب کابین فضای کمی دارد و به خاطر تقاضای کم در فروش و عرضه، تعمیر و تهیه لوازم یدکی آن با چالش و سختی‌هایی روبروست. مزدا ۳ نیو بدون شک یکی از بهترین خودروهای اتوماتیک مونتاژی در بازار ایران است.

 

کیا سراتو

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران کیا سراتو

گزینه بعدی فهرست بهترین خودروهای اتومات که می‌توان به خریدشان فکر کرد از گروه کیا موتورز است. سراتو که نسل سوم آن حدود ۷ سال پیش به کشور وارد شد از ابعادی بزرگتر بهره می‌برد.

این ماشین در سال ۹۵ بازطراحی شد و چهره و فرم چراغ‌های آن تغییر کرد و در بخش امکانات رفاهی و ایمنی نیز با حفظ موارد گذشته به چند آپشن جدید از جمله سه حالت رانندگی، گرمکن صندلی‌ها و فرمان، سیستم هوشمند صندوق عقب و نقطه کور و همینطور سردکن مجهز شده است.

کیا سراتو با یک موتور ۲۰۰۰ سی‌سی و گیربکس ۶ حالته ارائه می‌شود و کیفیت ساخت و سیستم تعلیق خوبی دارد. این محصول در بازار دست دوم و تعمیر و تهیه لوازم یدکی نیز از وضعیت مطلوبی برخوردار بوده و برای نکات منفی باید به فرمان‌پذیری متوسط و همچنین شتاب اولیه پایین آن اشاره کرد.

 

فولکس واگن گلف GTI

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران فولکس واگن گلف

به آخرین مورد این فهرست و البته یکی از بهترین انتخاب‌ها برای خرید یک ماشین خوب می‌رسیم. گلف GTI از کمپانی فولکس واگن آلمان محصول مشهور و امتحان پس‌داده‌ای است. کارشناسان از این ماشین به‌عنوان معدود هاچ‌بک‌های واقعاً اسپرت در بازار ایران نام می‌برند.

جمع و جور بودن در کنار زیبایی در طراحی، استحکام بدنه و امکانات متنوع در ایمنی و رفاهی و کیفیت ساخت بالایی که گروه سازنده آلمانی در اختیار خریدار این ماشین می‌گذارد، همواره زبانزد عام و خاص بوده است.

گلف در آخرین نسخه‌اش که در ایران موجود است، فرمان‌پذیری و سرعت و شتاب خوبی دارد. کم استهلاک است و با موتور ۲۰۰۰ سی‌سی به همراه جعبه‌دنده اتومات ۶ حالته‌اش می‌تواند به سقف سرعت ۲۵۰ کیلومتر برسد.

شتاب اولیه گلف GTi نیز بسیار کم و در ۶.۵ ثانیه و در ۱۰۰ کیلومتر، مصرف سوخت زیر ۷ لیتر دارد. متاسفانه واردات این خودرو آن چنان که باید به صورت انبوه نبوده و این موضوع باعث می‌شود تا در نگهداری و تعمیر و استفاده از خدمات پس از فروش این ماشین به مشکل بخورید.

 

رنو تلیسمان

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران رنو تلیسمان

آخرین خودرویی که در فهرست بهترین خودروهای اتومات بازار ایران به شما معرفی می‌کنیم، تلیسمان محصول شرکت فرانسوی رنو است که از سال ۲۰۱۵ تا امروز روی خط تولید این شرکت قرار دارد و به واقع خودرویی با کیفیت است. رنو تلیسمان توسط شرکت نگین خودرو وارد ایران شد و از سال ۲۰۱۷ در سبد خریداران ایرانی قرار گرفت.

رنو تلیسمان در دو تیپ E2 و E3 در بازار خودروی ایران حضور دارد. تیپ دیگری به نام E3 هم از آن موجود است که از امکانات رفاهی بیشتری مانند ماساژور صندلی، نمایشگر لمسی، سیستم پخش BOSE، سنسور پارک جلو، رادار نقطه کور، سیستم HUD، صندوق‌پران هوشمند و … بهره می‌برد.

 

بهترین ماشین دنده اتوماتیک ایرانی

برای این‌که بگوئیم بهترین ماشین دنده اتوماتیک ایرانی کدام است، در میان خودروهای خارجی باید به دنبال آن باشیم. گزینه‌های زیادی در بازار وجود دارند که می‌توانند در این فهرست باشند اما ما در میان خودروهای اتومات خارجی در دو دسته خودروهای مونتاژی و وارداتی، بهترین گزینه را انتخاب می‌کنیم.

 

ماشین اتوماتیک خارجی

بهترین ماشین اتومات خارجی در میان محصولاتی که در بازار ایران دیده می‌شود، اختصاص به خودروهایی از مزدا و رنو دارد. این خودروها ضمن کیفیت بالا، در بازار جهانی نیز از محبوبیت خاصی برخوردار هستند.

 

خودروهای مونتاژی

در این بخش به خودروهای مونتاژی می‌پردازیم. طی سال‌های گذشته، خودروهای بسیار متنوع و باکیفیتی روی خط مونتاژ خودروسازان داخلی قرار گرفته‌اند؛ به‌همین دلیل انتخاب بهترین خودرو اتومات بازار ایران از میان نمونه‌های مونتاژی، کار نسبتا دشواری به‌حساب می‌آید. از میان تمامی خودروهای مونتاژی و پرتقاضایی که در دسترس خریداران ایرانی قرار دارد، مزدا ۳ نیو (Mazda ۳ New) یکی از بهترین و محبوب‌ترین‌ سدان‌های جمع‌وجور کشورمان محسوب می‌شود.

 

مزدا ۳ نیو

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران مزدا 3

مزدا ۳ نسل دوم که در بازار کشور ما با نام مزدا ۳ نیو شناخته می‌شود، محصول سال ۲۰۰۹ کمپانی ژاپنی Mazda است. این سدان جذاب که کد اتاق BL به آن اختصاص یافته است، اولین‌بار در سال ۱۳۸۹ و توسط شرکت بهمن موتور به بازار کشور ما راه یافت و جایگزین مزدا ۳ نسل اول شد.

در ابتدا مزدا ۳ نیو با سه تیپ ۱، ۲ و ۳ از سوی بهمن موتور در اختیار خریداران ایرانی قرار گرفت، اما کمی بعد یعنی در سال ۱۳۹۱ بهمن موتور تیپ ۴ یا FL این خودرو را نیز در سبد محصولات خود قرار داد که از آپشن‌های بیشتری نسبت به نمونه‌های قبلی برخوردار بود. البته داستان پرحاشیه تیپ‌های مزدا ۳ نیو به همین‌جا ختم نمی‌شود؛ زیرا در سال ۱۳۹۷ تیپ ۴ مزدا ۳ نیو تحت یک به‌روزرسانی کامل قرار گرفت که حاصل آن اضافه‌شدن تجهیزاتی همچون نمایشگر ۷ اینچی لمسی، سنسور و دوربین دنده عقب، سیستم رهیاب، کاهش طول دسته دنده، حذف رنگ قرمز از پس‌زمینه آمپرها، تنظیمات برقی صندلی راننده، آینه وسط الکتروکرومیک، نمایشگر مصرف سوخت و طرح جدید رینگ‌ها برای این پیرمرد ژاپنی بود.

در بخش فنی، مزدا ۳ جدید به یک موتور ۲ لیتری ۴ سیلندر تنفس طبیعی مجهز شد که حداکثر توان خروجی آن برابر با ۱۴۸ اسب‌بخار قدرت و ۱۸۷ نیوتن‌متر گشتاور است. گیربکس ۵ سرعته اتوماتیک مزدا ۳ نیو که از قابلیت تعویض دستی هم برخوردار است، یکی از تفاوت‌های فنی میان این خودرو و مزدا ۳ نسل اول محسوب می‌شود. شتاب صفر تا صد کیلومتر مزدا ۳ نیو حدود ۱۰.۴ ثانیه است که برای یک سدان خانوادگی ۱۲۶۰ کیلوگرمی، نسبتا مناسبی به‌نظر می‌رسد.

کیفیت ساخت بالا، استهلاک پایین، ابعاد جمع‌وجور و همین‌طور مصرف سوخت بهینه، مزدا ۳ جدید را به خودرویی مناسب برای استفاده‌ روزمره تبدیل کرده است. درواقع این خودرو ضمن برآورده‌کردن نیازهای یک خانواده کم‌جمعیت، با تکیه‌بر طراحی جذاب، امکانات قابل‌قبول و پیشرانه توانمند خود، توانسته است تا موردتوجه قشر جوان نیز قرار گیرد. چنین مزایایی از مهم‌ترین دلایل فروش چشمگیر مزدا ۳ نیو در بازار داخلی محسوب می‌شوند.

 

خودروهای وارداتی

تا پیش از آغاز دور جدید تحریم‌ها، بازار پرتقاضای کشور ما میزبان خودروهای شناخته‌شده و باسابقه‌ای از شرکت‌های خودروسازی سراسر جهان بود. در چنین بازاری اگر بخواهیم بدون هیچ محدودیتی بهترین خودرو اتومات را از میان نمونه‌های وارداتی انتخاب کنیم، باید به‌سراغ خودروهای خاصی نظیر بی‌ام‌و ۵۳۰، ولوو XC90 و حتی مازراتی گرن‌توریسمو یا پورشه ۷۱۸ برویم؛ اما هدف اصلی ما این است که از میان تمامی خودروهای وارداتی بازار کشور، خودروی اتوماتی را به شما معرفی کنیم که ضمن برخورداری از امنیت بسیار بالا، امکانات متنوع، پیشرانه قدرتمند و کیفیت ساخت بالا، از محبوبیت و فروش بسیار گسترده‌ای نیز برخوردار باشد.

به همین دلیل از میان تمامی گزینه‌های موجود، به‌سراغ رنو تلیسمان رفته‌ایم؛ یک شوالیه فرانسوی باکیفیت که با تکیه‌بر طراحی جذاب، آپشن‌های متنوع، پیشرانه قدرتمند و قیمت رقابتی، از بدو ورود به بازار کشورمان موفق شد فروش بسیار چشمگیری را ازآن خود کند.

 

رنو تلیسمان

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران رنو تلیسمان

در فهرست «بهترین خودروهای اتومات بازار ایران»، رنو تلیسمان را می‌توان بهترین گزینه دانست. این خودرو به‌عنوان یک سدان سایز متوسط از سال ۲۰۱۵ میلادی تا به امروز روی خط تولید شرکت رنو فرانسه قرار دارد. به‌واسطه فعالیت‌های شرکت نگین خودرو، رنو تلیسمان از سال ۲۰۱۷ راهی بازار کشورمان شد و در اختیار خریداران ایرانی قرار گرفت.

این خودرو در دو تیپ E2 و E3 در به بازار کشورمان حضور دارد که تیپ E3 با بهره‌مندی از امکاناتی همچون ماساژور صندلی، مانیتور ۸/۷ اینچی لمسی، سیستم پخش BOSE، سنسور پارک جلو، رادار نقطه کور، هدآپ، صندوق‌پران هوشمند و… نمونه فول آپشن این خودرو محسوب می‌شود.

از میان انواع پیشرانه‌هایی که کمپانی رنو برای این سدان جذاب در نظر گرفته است، شرکت نگین خودرو نمونه ۱.۶ لیتری توربوشارژ را برای تلیسمان انتخاب کرد که با کد TCe200 شناخته می‌شود. حداکثر توان خروجی این موتور ۴ سیلندر، برابر با ۱۹۰ اسب‌بخار قدرت و ۲۶۰ نیوتن‌متر است. وظیفه انتقال چنین نیروی قابل‌توجهی برعهده یک گیربکس ۷ سرعته اتوماتیک دوکلاچه (EDC) گذاشته شده است که از عملکرد دقیقی برخوردار است.

گیربکس ۷ سرعته دوکلاچه رنو تلیسمان که با کد ۷DCT300 شناخته می‌شود، توسط شرکت گتراگ (GETRAG) آلمان ساخته شده است؛ یک شرکت معتبر و قدرتمند که تاریخ آغاز فعالیت‌های آن به سال ۱۹۳۵ میلادی بازمی‌گردد و طی این سال‌ها با شرکت‌های به‌نامی همچون پورشه، فراری، اوپل، اسمارت، آئودی، مرسدس و فورد برای ساخت سیستم‌های انتقال قدرت همکاری داشته است. تعویض دنده‌های دقیق این گیربکس و عملکرد هوشمند آن در کنار توان خروجی پیشرانه این خودرو، باعث شده است تا رنو تلیسمان با وزنی در حدود ۱/۵ تن بتواند طی زمانی در حدود ۷/۷ ثانیه از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت برسد.

 

بهترین ماشین اتومات چینی

در ادامه مقاله «ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران»، به‌سراغ خودروهای چینی رفته‌ایم. در این بخش، پس از بررسی‌های فراوان از میان خودرو‌های چینی مجهز به گیربکس اتومات نظیر جک جی ۵، برلیانس H320، بسترن B30، هایما S7، جک S5 و… که از محبوبیت بالایی نزد خریداران ایرانی برخوردار هستند، چری تیگو ۷ از شرکت مدیران خودرو را انتخاب کرده‌ایم:

 

چری تیگو ۷

ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران چری تیگو 7

چری تیگو ۷ (Tiggo 7) یکی از لوکس‌ترین محصولات شرکت مدیران خودرو در بازار داخلی محسوب می‌شود که از سال ۱۳۹۶ تا به امروز در اختیار خریداران ایرانی قرار دارد. تیگو ۷ در ابتدا فقط در تیپ اکسلنت راهی بازار داخلی شد، اما در سال ۱۳۹۷ تیپ IE این کراس‌اوور شرقی نیز به بازار عرضه شد که در مقایسه با تیپ اکسلنت از آپشن‌های بیش‌تر و مدرن‌تری برخوردار بود. از جمله آپشن‌های تیپ IE تیگو ۷ می‌توان به کنترل کشش و پایداری، ترمز پارک برقی (EPB)، دوربین ۳۶۰ درجه، اتوهلد، کنترل حرکت در سرازیری (DAC) و سربالایی (HAC)، دو حالت رانندگی (Eco و Sport)، دیلایت و اتولایت، گرم‌کن صندلی‌های جلو و سیستم تهویه اتوماتیک دوگانه اشاره کرد.

زیر کاپوت چری تیگو ۷ یک موتور ۱۴۹۸ سی‌سی ۴ سیلندر توربوشارژ قرار دارد که با کد SQRE415 شناخته می‌شود و طی همکاری شرکت AVL اتریش و چری چین طراحی شده است. حداکثر توان خروجی پیشرانه این خودرو برابر با ۱۴۷ اسب‌بخار قدرت و ۲۱۰ نیوتن‌متر گشتاور است. چنین نیرویی از طریق یک گیربکس ۶ دنده اتوماتیک دوکلاچه (DCT) به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود که از عملکرد بسیار دقیقی برخوردار است و برای خودرویی در این رنج قیمتی بسیار مناسب به‌نظر می‌رسد.

گیربکس DCT به‌کار رفته در چری تیگو ۷، بر اساس نسل دوم سیستم‌های دوکلاچه خشک الکترومکانیکی ساخته شده است که نسبت به نمونه‌های اولیه، مقاومت دمایی بیش‌تری و اثر محرک بهتری را برای این خودرو فراهم می‌کند. از همین‌رو در سیستم انتقال قدرت تیگو ۷ شاهد راندمان انتقال قدرت بالاتر، تولید توان بیش‌تر و همین‌طور واکنش سریع‌تر در مقایسه با نمونه‌های شش سرعته معمولی (AMT) هستیم. هماهنگی قابل‌قبول میان موتور و گیربکس چری تیگو ۷ تأثیر بسزایی در کاهش مصرف سوخت و همین‌طور افزایش چالاکی این خودرو داشته است.

 

ماشین اتومات جمع و جور

اگر بخواهیم بهترین ماشین اتومات جمع‌وجور را در بازار ایران معرفی کنیم، باید هاچ‌بک‌هایی از محصولات ایران خودرو، سایپا، میتسوبیشی و هیوندای را در نظر بگیریم. اولین خودرو پژو ۲۰۷ اتومات است. این خودرو ظاهر جذاب‌تری نسبت به ۲۰۶ دارد و از پیشرانه TU5 بهره می‌برد که مصرف سوخت را برای استفاده شهری بهینه می‌کند (مصرف سوخت ترکیبی ۶/۶ لیتر طبق اعلام ایران خودرو). اما این خودرو نزدیک به یک دهه از سال ۸۹ در ایران دیده می‌شود، به همین دلیل از نظر تامین قطعات یدکی مشکلی نخواهید داشت.

از نظر بازار خرید و فروش، ساندرو استپ وی اتومات و پژو ۲۰۷ اتومات را می‌توان بهترین ماشین اتومات جمع‌وجور دانست. از نظر فنی و شتاب، شاید بتوان برلیانس H320 را و از نظر هزینه نگهداری، میتسوبیشی میراژ را به دلیل استهلاک بسیار پایین معرفی کرد. از نظر خدمات پس از فروش، ساندرو استپ وی اتومات و پژو ۲۰۷ اتومات در اولویت قرار دارند و از نظر آپشن هم هیوندای i20 در بالاترین مکان قرار می‌گیرد.

درنهایت با توجه به بررسی‌های صورت گرفته، خودروهایی که بیشترین امتیاز را از کارشناسان دریافت کردند، به ترتیب رنو ساندرو استپ‌وی اتومات و سپس پژو ۲۰۷ اتومات هستند.

 

کوچک ترین ماشین اتومات

در فهرست کوچک ترین ماشین اتومات بازار می‌توان به گزینه‌هایی از جمله هیوندای آی ۱۰، ام جی ۳، دی اس ۳، کیا پیکانتو، پژو ۲۰۶ و تویوتا یاریس اشاره کرد. تمام این خودروها مزایایی دارند که باید دید هر مشتری چه سلیقه‌ای برای انتخاب دارد. در میان تمام این گزینه‌ها، پژو ۲۰۶ محبوبیت ویژه‌ای در میان نسل جوان دارد و در شرایط فعلی و با توجه به قیمت‌های افزایشی، می‌تواند بهترین گزینه در میان فهرست کوچک‌ترین ماشین اتومات برای خرید باشد.

 

ماشین دنده اتومات زنانه

خانم‌ها معمولا به خودروهای کوچک علاقه دارند و این علاقه را می‌توان در خیابان‌ها به وضوح مشاهده کرد. در میان ماشین‌های دنده اتومات کوچک می‌توان پژو ۲۰۶ اتوماتیک، پژو ۲۰۷ اتوماتیک، ام‌جی ۳، کیا پیکانتو، تویوتا یاریس، هیوندای i۱۰، هیوندای i20، رنو ساندرو، سانگ یانگ تیولی، تویوتا C-HR، رنو کپچر و پژو ۲۰۰۸ را نام برد.

 

ماشین دنده اتوماتیک با قیمت مناسب

همان‌طور که قبلا اشاره کردیم، با توجه به شرایط کنونی بازار در میان خودروهای نو می‌توان ساینا اتوماتیک را بهترین ماشین دنده اتوماتیک با قیمت مناسب دانست. هم‌چنین در میان خودروهای کارکرده هم می‌توان به مواردی از جمله پژو ۲۰۷ اتوماتیک، پژو ۲۰۶ اتوماتیک، پژو پارس و تندر ۹۰ اشاره کرد که قیمت‌های نسبتا کمتری نسبت به سایر مدل‌های اتومات بازار دارند.

قیمت ماشین های دنده اتوماتیک در ایران

برای آگاهی از قیمت ماشین های دنده اتوماتیک در ایران می‌توانید به صفحه قیمت روز خودروها در سایت پدال مراجعه کنید.

قیمت ماشین اتومات

برای این‌که بدانید چه خودرویی با نیازهای مالی شما مطابقت دارد، در این‌جا جدول قیمت خودروهای اتومات بازار را ارائه می‌کنیم. برای اطلاعات بیشتر می‌توانید به مقاله قیمت روز خودروها در سایت پدال مراجعه کنید. البته محصولات دیگری با قیمت‌ بالاتر نیز در فهرست وجود دارند که برای اجتناب از پرگویی به همین تعداد بسنده کرده‌ایم.

 

قیمت ماشین اتومات
نام خودرو قیمت بازار (میلیون تومان) مشخصات فنی
ساینا اتوماتیک ۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
کوییک اتوماتیک ۲۸۲,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
پژو ۲۰۶ اتوماتیک ۲۱۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۵۳۵,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
پژو پارس اتوماتیک ۴۲۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
ام‌وی‌ام ۳۱۵ اتومات ۴۲۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
ام‌وی‌ام X22 لاکچری ۵۱۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
جک S3 ۵۶۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
ام‌وی‌ام X33 ۶۱۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
چری آریزو ۵ اتوماتیک ۶۳۵,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
جک S5 اتوماتیک ۸۹۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
چری تیگو ۷ ۹۹۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
دیگنیتی پرایم ۱,۲۶۵,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
SWM G05 ۱,۰۶۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
چری آریزو ۶ ۸۷۵,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
برلیانس H220 ۲۸۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
برلیانس H230 ۳۷۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
دانگ فنگ H30 کراس ۴۴۵,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
تندر ۹۰ ۴۲۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
رنو ساندرو ۵۹۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
بسترن B30 ۵۸۵,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
هیوندای i20 ۹۰۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
مزدا ۳ ۱,۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
کیا سراتو ۱,۰۲۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
فولکس واگن گلف GTI ۲,۰۵۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
رنو تلیسمان ۱,۹۹۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
هایما S7 ۸۴۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
هیوندای i10 ۴۹۵,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
کیا پیکانتو ۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
ام جی ۳ ۳۳۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
دی اس ۳ ۱,۳۳۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
تویوتا یاریس ۷۷۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
سانگ یانگ تیوولی ۱,۰۲۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
تویوتا C-HR ۲,۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
رنو کپچر ۱,۰۳۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو
پژو ۲۰۰۸ ۱,۰۸۰,۰۰۰,۰۰۰ بررسی خودرو

 

بهترین ماشین اتومات تا ۲۰۰ میلیون تومان

اگر بخواهیم در میان خودروهای نو بازار، بهترین ماشین اتومات تا ۲۰۰ میلیون تومان را پیدا کنیم به دلیل وضعیت افزایشی قیمت‌ها هیچ گزینه‌ای غیر از ساینا اتوماتیک نداریم. گویا ساینا اتوماتیک با توقف تولید مواجه شده است، اما شاید بتوان برخی نمونه‌های آن را با کارکرد کم در بازار پیدا کرد. به عنوان مثال، برخی نمونه‌های کارکرده ساینا مدل ۹۷ با قیمت حدود ۲۰۰ میلیون تومان آگهی شده‌اند و مدل‌های پایین‌تر آن به همراه مدل‌های ۹۰ به پایین پژو ۲۰۶ و پارس هم احتمالا در همین محدوده قیمتی یافت شوند.

 

ماشین دنده اتومات زیر ۲۰۰ میلیون

کسانی که می‌خواهند در میان خودروهای نو بازار، بهترین ماشین اتومات زیر ۲۰۰ میلیون تومان را پیدا کنند، هیچ گزینه‌ای برای انتخاب در سال ۱۴۰۰ ندارند. در میان خودروهای کارکرده بازار هم دو گزینه وجود دارد که شامل خودروهای کارکرده مدل سال ۹۰ از ام‌وی‌ام ۱۱۰ و پژو ۲۰۶ تیپ ۶ می‌شود.

 

بهترین ماشین اتومات تا ۱۵۰ میلیون

در این بازه قیمتی تنها می‌توان به نمونه‌های کارکرده از ام‌وی‌ام ۱۱۰ اشاره کرد. البته شاید بتوان برخی مدل‌های پرکارکرد از سایر خودروهای ایرانی را در این بازه یافت که احتمالا وضعیت مناسبی نداشته باشند.

 

ماشین دنده اتوماتیک زیر ۱۰۰ میلیون

در این بازه قیمتی تنها می‌توان به نمونه‌های کارکرده مدل سال ۹۰ از ام‌وی‌ام ۱۱۰ اشاره کرد.

 

ماشین دنده اتوماتیک زیر ۵۰ میلیون

در شرایط فعلی نمی‌توان هیچ ماشین دنده اتوماتیک زیر ۵۰ میلیون در بازار ایران معرفی کرد و تمام مدل‌های موجود در بازار قیمت بالاتری نسبت به این محدوده دارند.

 

ماشین اتومات ارزان دست دوم

برای خرید ماشین اتومات ارزان دست دوم می‌توانید روی گزینه‌های کارکرده از ام‌وی‌ام ۱۱۰، پژو ۲۰۶ تیپ ۶ و پژو پارس حساب کنید.

 

مقاله «ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران» به پایان رسید. نظر شما درباره بهترین و ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک ایران چیست؟ آیا گزینه‌های دیگری می‌شناسید؟ می‌توانید نظرات خود را در این زمینه با پدال در میان بگذارید.

منبع

 

 

 

با کليک بر روي تصوير زير و عضويت در تلگرام 1Car، آخرین اخبار را دنبال کنيد.

تلگرام وان کار

 

برچسب : خودرو , ارزان ترین خودروهای دنده اتوماتیک






مرتب سازی :

نظرات کاربردی همه نظرات>

1 نظر

.
0

دنده اتومات بزنید نمیشه دزدی کرد!!!!!!!!!!!!!
12:44  1402/12/14
پاسخ دادن
1
صفحه 1 از 1

ارسال نظر
نظر شما بعد از تایید در سایت قرار داده می شود. نظرات با محتوای غیر مرتبط، نامحترمانه و فارسی با نوشتار انگلیسی تایید نخواهند شد.
نام    
نظر شما  
 
مقالات برتر
wait
پربحث ترین خودروی
wait
کاربران برتر سایت طی ماه گذشته
آخرین نظرات اخبار و مقالات
اطلس g : سلام دوستان، من ماشینم خواب بود و سه ماه استارت نخورده و الان استارت زدم که روشن نشد، باطری ساز میگه باطریش خراب شده. برج 5 تحویل گرفتم اطلس g. آیا گارانتی باطری شاملش میشه?? ماشین طبقه منفی 2 پارکینگ هست. و امکان انتقال ماشین به نمایندگی رو ندارم.داغی رو ببرم نمایندگی باطری نو میدهند? ممنون میشوم از دوستان اگه تجربه ای دارند بفرمایند و ما رو راهنمایی کنند .
وحید : داداش سایت سایپا هرکار میکنم نمیشه برم داخل ورود که میزنم رمز میزنم میزنه این کد ملی درسایت یافت نشد ی همچیـــن چــــیزی میزنه بازیابی رمز هم ک میزنم اونم همینو میگ چیکار کنم
akbar : درود هم میهن عزیز لطفاً برید شکایت ثبت کنید بنده خدا لینک گذاشته چند دقیقه وقت میگیره یعنی کلا ۱۷تااز خریداران ناراضی بودن از افزایش قیمت ؟؟؟هرجایی که میتونیم صدامون برسونیم که پیگیر بشن دوستان خبر بدن یا لینک و شماره تماس بزارن بیاید برا خودمون ارزش و احترام قائل بشیم یعنی تفاوت موتور و گیربکس فرمان برقی و سانروف ورینگ آلومینیومی و... ۲۰میلیون هس ولی چند تا آپشن ۲۰۰میلیون تومان
اکبر v4 : سلام دوستان من تارا وی۴ پیش فروش بودم تحویل ۳۱ شهریور خوشبختانه امروز فاکتور شده پرداخت وجه دومم ۲۶ مرداد بوده رنگ مشکی
وحید : سلام میخام برم تو کاربری خودم رمز عبور میزنم نمیشه فراموشی رمز هم میزنم نمیشه چیکار باید بکنم کسی اطلاع داره
علی : این حرفا چیه میزنی اخه.. بچه دو ساله چی میفهمه. مثلا بگید النگو زنم تا باور پذیر باشه 100جور کردید و یک ماه گریه کرده مثلا...
احسان : یه شماره ایی نیست ک زنگ بزنیم اینارو هالی کنیم ک آدم شن
احسان : چطوری باید شکایت کنیم کی جوابگوهه آخه این چ بلایی بود سر ما بدبخت اومد آخه من ک میدونم هیچکی جوابگو نیست آخرش همین ب گردنمون میندازن زورمون الکیه
احسان جهانبانی : 2سال صبر کردیم آخرش دنا پلاس معمولی مگه تولیدش متوقف نشد نامردا لااقل سانروف رینگ بزارید آخه چقد دزدین شما ما 15 تومن دیگه بدیم 6سرعته میشه پولش آخه چرا اینقد. دزدین شما
آخرین نظرات اطلاعات خودرو
امید : 207 اتومات ارتقا تحویل 31 خرداد هنوز هیچ خبری نیست ، خراب بشن این ایرانخودرو سایپا
امیر : سلام سود تاخیر تافاکتور شدن حساب میشه یعنی روزی ک‌فاکتورشد دیگ محاسبه نمیکنن
ایکس22 : 1شهریور
رضا : سلام شما تحویل گرفتید ای اف هست یا ایکسیو. ماتیتور دارن اصلا؟؟
حمیدرضا : سلام آقا مهدی من پذیرش 3 مهر هستم اوایل امید داشتم زودتر تحویل بدن ولی با این روند میگم خدا کنه سر موقع تحویل بدن و تاخیر نداشته باشن راضی هستم
سورن 90روزه : سلام دوستان سود تاخیر بعد فاکتور از تاریخ پلاک شدن تا تاریخ تحویل حساب میشه یا از تاریخ حمل خودرو تا تحویل به نمایندگی محاسبه میشه؟
207 : متاسفم برایی شما ایشالااا ماشین تورو تنها ندن. تا دق کنیی
207 : جناب اصلا بلدنیستین حرف بزنید واقعا متاسفم براتون ماهم مث خردادیا 5 ماه. انتظار میکشیم همه رو 5 ماه. تحویل دادن. حالا نوبت ماه شد . شد یکساله واقعا متاسفم. واسه ادمایی مث شما ک دم از نا امیدیی فقط بلدین بزنید
نادر غالبی : سلام خواهشمند است فاکتور شده ها اعلام کنن ببینم روند فاکتور چطور پیش میره
دنا ابشنال24 : تو همین چند روز واستون پیام میاد