رئیس اتحادیه سوخت جایگزین و صنایع وابسته گفت:از یک دی ماه سال ۹۸ خودروهایی که فاقد گواهی سلامت برای سوخت رسانی هستند، اجازه سوخت گیری در جایگاههای سی ان جی را ندارند.
علی محمودیان با اشاره به صدور گواهی سلامت برای خودروهای دوگانه سوز اظهار کرد: پیرو مصوبه ابلاغی از سوی هییت دولت در اسفند ماه سال ۹۷، دستگاههای اجرایی موکلف به صدورگواهی سلامت برای خودروهای تبدیلی کارگاهی و سایر خودروهای دوگانه سوز شده اند.
وی تصریح کرد: در برخی از سندهای مالکیت خودروهای دوگانه سوز، اطلاعات مربوط به سوخت آنها ذکر نشده است که در این مرحله پس از دریافت گواهی سلامت، اطلاعات و مدارک سند نیز تصحیح خواهد شد.
رئیس اتحادیه سوخت جایگزین و صنایع وابسته ادامه داد:تعداد خودروهای گازسوز حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار دستگاه تخمین زده میشود که از این تعداد حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه تاکنون موفق به دریافت گواهی سلامت شده اند.
به گفته محمودیان؛ ثبت نام برای دریافت گواهی سلامت خودروهای دوگانه سوز از ابتدای شهریور آغاز شده و تا دی ماه سال جاری ادامه خواهد یافت.
وی با اشاره به هزینه صدور گواهی سلامت برای خودروهای دوگانه سوز بیان کرد:هزینه گواهی سلامت بسته به سلامت و نیاز به قطعات جدید از ۵۰ تا ۵۰۰ هزار تومان در نوسان است.
رئیس اتحادیه سوخت جایگزین و صنایع وابسته خاطر نشان کرد: از یک دی ماه سال ۹۸ خودروهایی که فاقد گواهی سلامت برای سوخت رسانی هستند، اجازه سوخت گیری در جایگاههای سی ان جی را ندارند.