شما پول زیادی صرف خرید خودرویتان کرده اید و هزینه نگهداری خودرویتان هم قطعا کم نیست: سوخت، تعویض روغن، لنت ترمز و دیگر تعمیرات خودرو. اما آیا تا به حال فکر کرده اید که شست و شوی خودرو نیز می تواند نقش مهمی در سلامتی خودروی شما داشته باشد؟
گاهی اوقات کاملا مشخص است که خودروی شما احتیاج به شست و شو دارد. اما در این مطلب میخواهیم به این موضوع بپردازیم که نیاز است تا خودروی خود را بر اساس یک نظم متوالی بشوییم. این کار باعث میشود تا میزان خوردگی رنگ خودرو کمتر شود و اگر تمایل داریم تا آن را زمانی بفروشیم، کیفیت خودرویمان از بین نرود.
هر چند وقت به چند وقت کافیست؟
بیشتر کارشناسان بر این باورند که خودرویتان را هر دو هفته یکبار بشویید. این یک قانون کلی است اما اگر در مناطقی زندگی می کنید که میزان نمک زیاد است (کنار سواحل دریاها و یا مناطق سردسیری که برای باز کردن جاده ها از نمک استفاده میکنند) باید این کار زودتر انجام شود چرا که نمک سبب خوردگی بیشتر فلز خودرویتان خواهد شد.
اگر بیشتر در مناطق غیرشهری رانندگی می کنید هم باید حواستان به شستشوی بیشتر خودرویتان باشد. فضله پرندگان حالتی اسیدی دارد و می تواند رنگ خودروی شما را از بین ببرد. صمغ درختان نیز می توانند در دراز مدت تاثیری منفی بر ظاهر خودروی شما داشته باشند.
اگر زیاد از خودروی خود استفاده نمی کنید و همیشه در پارکینگ منزل پارک است نیازی نیست که این توالی دو هفته یکبار را رعایت کنید.
فضای داخل خودرو هم بسیار مهم است. از جاروی برقی به منظور تمیز کردن صندلی و کفی ها استفاده کنید. از لکه برهای مبل نیز می توانید به منظور از بین بردن کثیفی روی صندلی ها بهره ببرید.صندلی های چرمی حداقل هر سه ماه یکبار باید تمیز شده و واکس کاری شوند.
واکس خودرو فقط برای برق انداختن آن نیست. واکس مواد اضافی مانند نمک، صمغ، باقیمانده حشرات و فضله پرندگان را از روی رنگ خودرویتان بزداید. واکس می تواند نقش یک لایه محافظتی اضافی بر روی رنگ خودرویتان ایفا نماید.
در پایان گاهی اوقات هم نیاز است تا خودرویتان را به یک کارواش ببرید و سفارش کنید تا خودرویتان را با جزئیات تمام بشوید. البته این سرویس می تواند گران تمام شود اما هر از گاهی لازم است تا مطمئن شوید خودرویتان کاملا تمیز و عاری از هرگونه لک و مواد خارجی است.